Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Την Παρασκευή η παρουσίαση των δράσεων των "Γραμμών Τέχνης"

Πάτρα: Την Παρασκευή η παρουσίαση των δρ...

Για την περίοδο 2014-2915

Οι “Γραμμές Τέχνης”  την Παρασκευή 31/10/2014 και ώρα 13:00μμ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά το νέο χώρο τέχνης και πολιτισμού, ο οποίος δημιουργήθηκε στη Μαιζώνος 271 και να παρευρεθείτε στην παρουσίαση των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο 2014-2015.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 21:00 μμ θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του χώρου κατά τη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιηθεί συναυλία των “Deadbeat Escapement”.

Με την έναρξη του νέου χώρου εγκαινιάζεται μια περίοδος πολλαπλών δράσεων με άξονα τον πολιτισμό. Οι «Γραμμές Τέχνης» είναι θεατρική  και μουσική σκηνή , εκθεσιακός χώρος, αίθουσα για events, βιβλιοπαρουσιάσεις και σεμινάρια. Από 1η Οκτωβρίου ξεκίνησαν τα σεμινάρια υποκριτικής για ενήλικες αλλά και συναντήσεις θεατρικής αγωγής και θεατροπαιχνιδιού για παιδιά.

Στις 3/11/2014 εγκαινιάζεται επίσημα και η λειτουργία της Θεατρικής σκηνής με το έργο «Το μπουφάν της Χάρλευ» του Βασίλη Κατσικονούρη, μία παραγωγή της Εταιρίας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑΣ, ενώ στις 20 -11-2014 ακολουθεί η θεατρική παράσταση «Ανάμεσα σε δύο κόσμους» .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture