Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Το κέντρο γέμισε με... στίβο! Kids Athletics στην πλατεία Γεωργίου απο την Ολυμπιάδα

Πάτρα: Το κέντρο γέμισε με... στίβο! Kid...

Επιτυχής η εκδήλωση

Το Σάββατο 18/10/2014 η Ολυμπιάδα Πάτρας γιόρτασε το ξεκίνημα της καινούργιας αθλητικής σεζόν διοργανώνοντας ένα Kids Athletics στην πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας. Μια εβδομάδα μετά το επιτυχημένο Run Greece της Πάτρας το κέντρο της πόλης ξαναγέμισε με στίβο.

Οι μικροί αθλητές των ακαδημιών των «πορτοκαλί» έδωσαν χρώμα, ζωή και κίνηση σε μια εκδήλωση που παραβρέθηκαν πολλοί αθλητές του συλλόγου με πρώτη την πρωταθλήτρια των 400μ Δέσποινα Μουρτά,ο  πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ βορείου Πελοποννήσου κ Τζελάτης Ευάγγελος καθώς και ο τεχνικός ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ Αποστολόπουλος Τόλης. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Πάτρας και τον Πολιτιστικό του Οργανισμό που βοήθησαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου καθώς  και τους χορηγούς,  τα ζαχαροπλαστεία Εντελβάις και τη ΝEOSET.

Το τμήμα στίβου της Ολυμπιάδας με μεγάλη ιστορία επιτυχιών και ανάδειξης πολλών αθλητών και πρωταθλητών,  λειτουργεί τμήματα ακαδημιών για ηλικίες 6-10 ετών και προαγωνιστικό για ηλικίες 11-13 σύμφωνα με τα πρότυπα της διεθνούς ομοσπονδίας (IAAF) και του προγράμματος  Kids Athletics.

Οι προπονητές του συλλόγου όλοι καταξιωμένοι στο χώρο του στίβου, προσπαθούν καθημερινά μέσα από τους κατάλληλους παιδαγωγικούς τρόπους να μυήσουν τους μικρούς αθλητές στα αγωνίσματα του στίβου και στη χαρά της σωματικής προσπάθειας.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο 5-7 το απόγευμα με τους κκ Μπορνιβέλλι Κων/να, Σταματόπουλο Γιάννη και Λεβιδιώτη Κων/νο. Επίσης κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 7-9 το απόγευμα στο προπονητήριο του ΣΕΓΑΣ στου Λαδόπουλου με τον κ Καραχάλιο Γιάννη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936626161.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports