Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλα ονόματα στο "6th Boxing Gala" της Παναχαϊκής

Μεγάλα ονόματα στο "6th Boxing Gala...

Αναμένεται να δώσουν το παρών

Πλησιάζει η ώρα για το μεγάλο ραντεβού της πυγμαχίας στο "6th Boxing Gala" του διοργανώνει σε λίγες ημέρες η Παναχαϊκή, στο κλειστό γυμναστήριο του συλλόγου.

Κορυφαία ονόματα της ελληνικής πυγμαχίας αναμένεται να δώσουν το παρών σε αυτή τη διοργάνωση, προσφέροντας για άλλη μία φορά πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Και βέβαια όταν μιλάμε για μεγάλα ονόματα σίγουρα αναφερόμαστε και στους κορυφαίους Πατρινούς πυγμάχους που θα συμμετάσχουν ξεκινώντας από την διοργανώτρια και πρωταθλήτρια Παναχαϊκή, την Πυγμή και τον Τόφαλο, των οποίων οι αθλητές θα αναμετρηθούν με αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου αγώνες.

Aς πάρουμε όμως μια γεύση από τους αθλητές που θα συμμετάσχουν ξεκινώντας από τον τελευταίο που ανακοινώθηκε και είναι ο Νίκος Καδής της Παναχαϊκής που θα αγωνισθεί στα 75 κιλά, καθώς και ο άλλος "κοκκινόμαυρος" ο Βλάσης Βασιλόπουλος στα 69 κιλά.

Επίσης στα 60 κιλά θα αγωνισθεί και ο αθλητής του Τόφαλου και του Μάκη Συνοδινού, Σωτήρης Κριθαράς, ενώ άλλη μία εκπροσώπηση του Τόφαλου θα έχουμε με τον Γιώργο Ποιμενίδη ο οποίος θα δώσει και αυτός δυναμικό παρών.

Επίσης από τους "κοκκινόμαυρους" θα συμμετάσχουν ο Νίκος Γασπαρινάτος με τον Μάκη Στάθη.

Σημαντική θα είναι η παρουσία του Παναγιώτη Τρικαλιώτη του Εθνικού Αθηνών στα 75 κιλά, καθώς και του Πολυνείκη Καλαμάρας, του Εθνικού Κοζάνης, όπως και των οι Γιώργου και Παύλου Τσαγκράκου, ενώ από την ομάδα του Τάλου θα αγωνισθεί ο Γιάννης Μπιρμπίλης.

Kαι βέβαια τα κορυφαία ονόματα τα αφήσαμε για το τέλος, αφού το παρών θα δώσει ο Άγγελος Μπέης (Παναχαϊκή) με την μεγάλη ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ο Γιώργος Γεωργόπουλος της ΠΓΕ, ο Βασίλης Κονταξής της Πυγμής καθώς και το παιδί θαύμα της ελληνικής πυγμαχίας ο Αλέξανδρος Τσανικίδης.

Και βέβαια για να μην αναφερόμαστε σε έναν - ένα ξεχωριστά οι παραπάνω πυγμάχοι έχουν στο ενεργητικό τους πολλούς πανελλήνιους τίτλους, ενώ οι περισσότεροι ήταν και είναι βασικά στελέχη των Εθνικών ομάδων.

Λίγες ημέρες απομένουν λοιπόν πριν το μεγάλο ραντεβού με την πυγμαχία το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου και όλοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο "6th Boxing Gala". Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι Πατρινοί φίλαθλοι αναμένεται να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους, όπως κάνουν σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενείται στην Πάτρα.

Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παραπάνω είναι μερικά από τα ονόματα των αθλητών που θα συμμετάσχουν, αφού τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις για πυγμάχους που θα πάρουν μέρος.

Μέχρι τότε όμως αξίζει να σημειωθεί ότι τον προπονητής της Παναχαϊκής Νίκο Πλέα τον περιμένει αρκετό τρέξιμο για να μπορέσει να διοργανώσει ένα άρτιο τουρνουά όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports