Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Κάτω Αχαία για την Εθνική Επέτειο ο Δημ.Τριανταφυλλόπουλος

Στην Κάτω Αχαία για την Εθνική Επέτειο ο...

Σύντομα η πατρίδα μας ξαναβρίσκει τη λευτεριά της

Στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Δυτικής Αχαΐας,στην Κάτω Αχαία, επέλεξε να παραστεί φέτος για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Aρχικά συμμετείχε στην Επιμνημόσυνη Δέηση στην Πλατεία της πόλης και λίγο αργότερα παρακολούθησε,από την εξέδρα των επισήμων, τη μαθητική παρέλαση των Δημοτικών Σχολείων,του Γυμνασίου,Λυκείου και του ΕΠΑΛ της περιοχής.

Με το πέρας του τελετουργικού κι αφού αντάλλαξε ευχές με τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου, καθώς και πολίτες της Δυτικής Αχαΐας, σε μήνυμά του για την ημέρα,δήλωσε:

"Η χώρα μας τιμά το "ΟΧΙ" του '40 σε μία ιστορική - για τη νεώτερη Ελλάδα - χρονική στιγμή, την απαλλαγή της από έναν ιδιότυπο ξένο "ζυγό" που της επέβαλαν εξ ανάγκης οι δανειστές της!

Σύντομα όμως η πατρίδα μας ξαναβρίσκει τη λευτεριά της με πρωτοφανείς θυσίες του λαού της κι ένα δύσκολο κι επίπονο κυβερνητικό σχέδιο.

Τιμούμε την ιστορία του Έθνους κι αγωνιζόμαστε για να το κρατήσουμε όρθιο στους σύγχρονους και αδυσώπητους "πολέμους" της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις