Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο πλευρό του Κ. Πελετίδη η Αυτόνομη Ενωτική Κίνηση Εργαζόμενων

Πάτρα: Στο πλευρό του Κ. Πελετίδη η Αυτό...

Καλεί σε συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια

Μετά την κλήση σε απολογία του Δημάρχου Πατρέων  Κ. Πελετίδη και Διοικητικών Στελεχών από τον Εισαγγελέα, για την  άρνησή του να παραδώσει υπηρεσιακούς φακέλους υπαλλήλων προκειμένου να γίνει επανέλεγχος των συμβάσεων αορίστου χρόνου  και να οδηγηθούν σε απόλυση, η Αυτόνομη Ενωτική Κίνηση Εργαζόμενων του Δήμου Πατρέων καλεί σε συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί. Την ημέρα εκείνη έχει κληθεί ο δήμαρχος σε απολογία από τη Δικαιοσύνη.

Σε ανακοίνωση της η Αυτόνομη Ενωτική Κίνηση Εργαζόμενων αναφέρει τα εξής:

«Η νομιμότητα των συμβάσεων των υπαλλήλων ΙΔΑΧ έχει ήδη ελεγχθεί από Δημοτικά Συμβούλια, Υπηρεσιακά Συμβούλια, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και το ΑΣΕΠ, όταν οι συμβάσεις μετατράπηκαν από ορισμένου σε αορίστου χρόνου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να εμπλέξει την διαδικασία του επανελέγχου των συμβάσεων ΙΔΑΧ  με τα πλαστά πτυχία και να στοχοποιήσει τους Δημοτικούς Υπαλλήλους.

Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν καλύπτουμε κανέναν που προσλήφθηκε με πλαστά χαρτιά. Η διαδικασία του ελέγχου πλαστών εγγράφων έχει ξεκινήσει πριν ένα χρόνο και συνεχίζεται .

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να καταστρέψει ότι έχει απομείνει από την τοπική αυτοδιοίκηση .

Γι αυτούς τους λόγους στηρίζουμε το Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και  όλους τους Δημάρχους που αντιστέκονται σε αυτή την καταστρεπτική πολιτική και με εντολή της κυβέρνησης καλούνται   στους εισαγγελείς . Καλούμε όλους τους δημότες να συμμετέχουν  στη συγκέντρωση στα δικαστήρια είναι υπόθεση όλων μας

Καλούμε το Προεδρείο (ΠΑΣΚΕ/ΣΕΑΜ) του συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Πάτρεων άμεσα( όπως άλλωστε εδώ και μια βδομάδα έχουμε ζητήσει!)…. να συνεδριάσει το Δ.Σ. και να πάρει απόφαση για στήριξη της συγκέντρωσης στις 30/10/2014»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις