Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σεροπιάν: "Aφιερωμένη στο Δημήτρη Οικονομόπουλο"

Σεροπιάν: "Aφιερωμένη στο Δημήτρη Ο...

Zήτησε επίσης τη στήριξη στα δύσκολα

Ο τεχνικός του Παναιγιαλείου, Μουράτ Σεροπιάν μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και αφιέρωσε τη νίκη στο πρώην μέλος του ΔΣ, Δημήτρη Οικονομόπουλο. Αναλυτικά δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, έβγαλαν δύναμη και ενέργεια καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανταποκρίθηκαν στο ακέραιο στις απαιτήσεις του αγώνα. Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στο Δημήτρη Οικονομόπουλο που δεν βρίσκεται μαζί μας αλλά στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας. Εμείς κρατάμε την προσπάθεια και τη νίκη με τα παιδιά σιγά - σιγά να ανταπεξέρχονται στην πίεση της έδρας.

Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου ιδιαίτερα στα δύσκολα, πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια και στην Καλλιθέα στην οποία εύχομαι καλή συνέχεια, κάτι που νομίζω πως θα φανεί και στις δύο ομάδες καθώς αμφότεροι στο τέλος θα είμαστε ψηλά στην βαθμολογία».

Ο Γκοτσούλιας είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Θέλουμε τη νίκη αυτή να την αφιερώσουμε στο Δημήτρη Οικονομόπουλο που σήμερα δεν ήταν εδώ μαζί μας. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα παίξαμε δυνατά και παθιασμένα, ενώ παρότι μείναμε με 10 παίκτες στο τέλος χάσαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το αποτέλεσμα που ήταν πέρα για πέρα δίκαιο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports