Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το «Ποτάμι» συνάντησε τους Πατρινούς και οι Πατρινοί συναντήθηκαν με το «Ποτάμι»

Το «Ποτάμι» συνάντησε τους Πατρινούς και...

Η συνάντηση έγινε στη συμβολή της Ρήγα Φεραίου με τη Γεροκωστοπούλου

Οι εθελοντές Πάτρας του «Ποταμιού» διοργάνωσαν το πρώτο 1ο DOTMOCRACY. Έναν θεσμό που έχει υιοθετήσει το Ποτάμι πρώτο στην Ελλάδα για να ακούει τους πολίτες.

Σε ειδικά ταμπλό ήταν αναρτημένες ερωτήσεις με τοπικό αλλά και γενικότερο περιεχόμενο και οι πολίτες καλούνταν να απαντήσουν διατηρώντας τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών στις απαντήσεις τους.

Οι Πατρινοί αντιμετώπισαν με ενδιαφέρον και διάθεση συμμετοχής, την πρωτοβουλία των εθελοντών του «Ποταμιού» ενώ ταυτόχρονα οι συζητήσεις των συνδημοτών με τους εθελοντές υπήρξαν αδιάκοπες και πολύωρες και άγγιξαν μια πολύ μεγάλη βεντάλια θεμάτων.

Για τους εθελοντές του «Ποταμιού» το 1ο DOTMOCRACY υπήρξε μια σημαντική εμπειρία αφού τους έδωσε τη δυνατότητα μιας απ’ ευθείας επαφής με τον κόσμο ενώ παράλληλα οι απαντήσεις που δόθηκαν στις ερωτήσεις θα αξιοποιηθούν και θα ανακοινωθούν δημόσια τις επόμενες ημέρες.

Ταυτόχρονα ένα ικανός αριθμός πολιτών ήλθε σε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του «Ποταμιού» και τις θέσεις του, σε μια αμφίδρομη σχέση.

Οι εθελοντές Πάτρας του «Ποταμιού» ετοιμάζουν μια σειρά από δημόσιες εκδηλώσεις, διατηρώντας ισχυρή την πεποίθηση ότι το εγχείρημα του «Ποταμιού» αφορά ολοένα και περισσότερους συνδημότες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις