Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φάκας: "Η Παναχαϊκή έχει αθλητές υψηλού επιπέδου"

Φάκας: "Η Παναχαϊκή έχει αθλητές υψ...

Τόνισε ο προπονητής της Παλλήνης

Ο προπονητής της Παλλήνης Γιάννης Φάκας μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Παναχαϊκή, αναφέρθηκε στους "κοκκινόμαυρους" τους οποίους όπως τόνισε οι δικοί του αθλητές τους έχουν για πρότυπα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του "Παίξαμε απέναντι σε πολύ έμπειρους παίκτες και οι νεαροί μου παίκτες δεν μπόρεσαν να αντέξουν την πίεση και να πάρουν τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Για εμάς είναι σπουδαίο που καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό και είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου.

Εξάλλου είχαμε απέναντι αθλητές υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Νίκος Ρουμελιώτης, ο Λιβαθηνός, ο Ντονάς, το λίμπερο ο Μένιος Ρουμελιώτης, με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και οι παίκτες της Παλλήνης μέχρι πρότινος τους ζητούσαν αυτόγραφα και σήμερα κατάφεραν να τους παίξουν στα ίσια.

Εύχομαι στην Παναχαϊκή να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Βολεϊ Λιγκ γιατί το αξίζει, έχει τους παίκτες και τον κόσμο για τη μεγάλη κατηγορία".

Δεν θα πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι η Παλλήνη θεωρητικά τουλάχιστον είναι από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό το έδειξε κατά διαστήματα προχθές στην Αγυιά, όπου έπαιξε στα ίσια την Παναχαϊκή και προηγήθηκε δύο φορές στα σετ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports