Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επανεμφανίζονται εθελοντικά οι 34 απολυμένοι της Δημοτικής μπάντας στις αυριανές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Πάτρα: Επανεμφανίζονται εθελοντικά οι 34...

Μετά από τέσσερα χρόνια "ελπίζουν στις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής"

Μετά από χρόνια οι 34 απολυμένοι μουσική της Δημοτικής Μπάντας, θα δώσουν το "παρών" στις αυριανές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr οι απολυμένοι θα παραβρεθούν και στην Δοξολογία που θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό της Πάτρας και στη συνέχεια θα παίξουν εμβατήρια στη διάρκεια της παρέλασης των μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων στην Αγίου Ανδρέου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παρουσία των 34 απολυμένων στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί εθελοντικά, σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή και εν προκειμένω με τον Πολιτιστικό Οργανισμό, ως ένδειξη καλής θέλησης αφού ως γνωστόν η Πάτρα δεν διαθέτει Δημοτική μπάντα.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Βεντούρα, εκ των απολυμένων της Μουσικής, ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία και τόνισε οτι οι η Μπάντα θα επανεμφανιστεί με την ελπίδα οτι θα υλοποιηθεί η δέσμευση του Δημάρχου για επαναπρόσληψη των απολυμένων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις