Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εόρτασε την μνήμη του Αγίου Δημητρίου ο ομώνυμος Ιερός Ναός στο Προάστειο Πατρών

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εόρτασε την μνήμ...

Κερνίτσης Χρύσανθος: "Αδελφοί η εποχή μας χρειάζεται την ανδρεία και την πίστη του Αγίου Δημητρίου..."

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εόρτασε την μνήμη του Αγίου Δημητρίου ο ομώνυμος Ιερός Ναός στο Προάστειο Πατρών. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείoυ κηρύγματος.

Την κυριώνυμη ημέρα τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία κατά την οποία ιερούργησε και ομίλησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας τελέσθηκε ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση κατά την οποία χοροστάτησε και ομίλησε, με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο Βοηθός Επίσκοπος της Μητροπόλεως Πατρών, Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

Στην σύντομη ομιλία του ο Θεοφιλέστατος παρέθεσε στους πιστούς τον βίο του Αγίου Δημητρίου και προέτρεψε όλους να ομοιάσουν στον Άγιο στην ανδρεία και στην πίστη του στον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Στρατιώτες Χριστού να γίνουμε όλοι και να παλέψουμε εναντίον των παθών μας και εναντίον των κακών γεγονότων της εποχής μας ώστε να κρατηθούμε στην πίστη τόνισε ο Θεοφιλέστατος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις