Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το θάνατο του 41χρονου Πατρινού δικηγόρου Γιάννη Γκότση

 Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το θάνατο ...

Χθες Κυριακή τελέστηκε μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του από την οικογένεια του στον Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας

Ένας χρόνος κύλησε από την μέρα που ο 41χρονος Πατρινός δικηγόρος Γιάννης Γκότσης έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του είχε προξενήσει μεγάλη θλίψη και στενοχώρια στους οικείους του, σε όσους τον γνώριζαν, στους συναδέλφους του αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή της Πάτρας.

Χθες Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 το πρωί η οικογένεια του, η αγαπημένη του μητέρα Μαρία Γκότση και η σύζυγος του Στέλλα Κουμανάκου – Γκότση με τον μικρούλη τους γιο Σωτήρη προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής του στο ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε στον κατάμεστο από κόσμο ιερό Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας στην οδό Μαιζώνος στην Πάτρα.

Ο Γιάννης Γκότσης υπήρξε ένας μάχιμος και δυναμικός δικηγόρος, ένας νομικός της νεότερης γενιάς που είχε ξεχωρίσει και αναλάβει δύσκολες υποθέσεις.

Η μάχη του με την αρρώστια είχε συγκινήσει και ο ίδιος μέχρι το τέλος δεν το έβαζε κάτω και πάλευε να νικήσει. Πολλοί ήσαν οι συνάδελφοι του δικηγόροι αλλά και απλοί φίλοι που έδωσαν το παρών στο ναό της Ευαγγελίστριας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις