Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την μουσική εμφάνιση της Σοφίας Αρβανίτη και του Μιχάλη Ρακιντζή στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την μουσική εμφάνιση της ...

Μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός του κοινού που γέμισε το Disco Room την περασμένη Παρασκευή το βράδυ

Ασφυκτικά γέμισε το γνωστό και αγαπημένο στέκι Disco Room του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως στην Πάτρα την περασμένη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2014 όπου εμφανίστηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία ο Μιχάλης Ρακιντζής και η Σοφία Αρβανίτη, το αγαπημένο αλλοτινό ντουέτο του τέλους της δεκαετίας του ’80 και της δεκαετίας του ’90, οι οποίοι σαν μην πέρασε μία μέρα από τότε, ερμήνευσαν και θύμισαν στο κοινό τα ωραιότερα τραγούδια τους.

Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη χαρά, ενθουσιασμό, καλή μουσική και έντονη νοσταλγία.

Το πρόγραμμα της βραδιάς ξεκίνησε ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο οποίος να θυμίσουμε πως έχει και συγγενείς στην Πάτρα, ο οποίος πλασιωνόταν από δύο μουσικούς στα πλήκτρα και την κιθάρα. Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η Σοφία Αρβανίτη και ακολούθως τραγούδησαν και οι δύο παρέα.

«Κάνε μια Ευχή», «Μωρό μου Φάλτσο», «Σοκολατί», «Μην μου μιλάς για Καλοκαίρια», «Δικός σου για πάντα», «Μόνη περπατώ», «Ζωή σαν πορτοκάλι», «S.A.G.A.P.O.» και πολλά ακόμη τραγούδια τους παρουσιάστηκαν στην διάρκεια της όμορφης βραδιάς στο Disco Room.

Όπως αναφέρεται στο flashstars – skaipatras.gr (απ’ όπου και οι φωτό), «μας άρεσε που όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κι ιδιαίτερα οι μουσικοί! Θα θέλαμε περισσότερο φωτισμένους τους καλλιτέχνες. Μας ενθουσίασε η συμμετοχή και ο παλμός και κέφι του κόσμου, που τραγουδούσε συνεχώς.

Μας έλλειψε το ότι δεν υπήρξαν περισσότερα τραγούδια που θα τα τραγουδούσαν μαζί.

Απολαύσαμε όλο το πρόγραμμα, που ήταν λιγότερο ηλεκτρονικό από άλλες φορές.

Ελπίζουμε να τους απολαύσουμε και πάλι στην πόλη μας σύντομα!».

*Ανάμεσα στον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στην μουσική εμφάνιση των Ρακιντζή και Σοφίας Αρβανίτη στην Πάτρα ήταν ο μουσικός Κώστας Θεοδώρου με την κορούλα του που κάνει μαθήματα φωνητικής και τραγουδά, ο δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερίου, ο Βαγγέλης Γκάτσος που ασχολείται με την μόδα, ο Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος του Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ, ο φωτογράφος και καρναβαλιστής Χάρης Αναγνωστόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View