Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα του "Interstellar" με τον Μάθιου Μακόναχι στο Λος Άντζελες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα του "In...

Η ταινία θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Village Films στις 6 Νοεμβρίου 2014

To διαφημιστικό τρέιλερ ήδη προβάλλεται  εδώ και καιρό στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και την αδημονία των Πατρινών σινεφίλ ενώ το γνωστό Αμερικανικό κινηματογραφικό περιοδικό Entertainment Weekly κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα με εξώφυλλο τους πρωταγωνιστές της ταινίας, Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Τζέσικα Τσαστέιν και Αν Χάθαγουεϊ μαζί με φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση.

Βλέπετε ως τώρα ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν κράτησε μυστικά όσο μπόρεσε τα γυρίσματα του φιλμ και τις λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στο υπαρξιακό αυτό διαστημικό δράμα που έχει εξάψει την περιέργεια και φαντάζει ιδιαίτερα συγκινητικό.

Η λαμπερή επίσημη πρεμιέρα του φιλμ «Insterstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν (γι’ αυτό ο λόγος) πραγματοποιήθηκε όπως αναφέρει το σάιτ flix.gr στο TCL Chinese Theater του Λος Αντζελες των ΗΠΑ χθες Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 όπου εντυπωσίασε με την εμφάνιση της η Τζέσικα Τσαστέιν αλλά και ο Μάθιου Μακόναχι και η σύζυγος του.

Οι πρώτες ενθουσιώδεις κριτικές για το φιλόδοξο sci-fi έπος του Κρίστοφερ Νόλαν (Inception) έρχονται να συναντήσουν απλώς τον ενθουσιασμό του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, της Αν Χάθαγουεϊ και της Τζέσικα Τσαστέιν, οι οποίοι μιλούν για το φιλμ σαν να συμμετείχαν περισσότερο σε μια εμπειρία παρά σε μία ακόμη ταινία, όπως αναφέρει το flix.gr.

«Πιστεύω ότι όλοι συνδεόμαστε με κάποιο τρόπο. Όχι μόνο αυτή τη στιγμή αλλά κάθε στιγμή. Καθώς προσπαθούσα να κατανοήσω την επιστήμη της ταινίας, συγκινήθηκα από το ανθρώπινο στοιχείο το οποίο ταυτίζεται με τα πνευματικά μου πιστεύω», δήλωσε η Τζέσικα Τσαστέιν, συμπληρώνοντας τον Κρίστοφερ Νόλαν που εξομολογείται πως το «Interstellar» αναζητά όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε άλλους πλανήτες μακριά από τη Γη και τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ που μετά από αυτήν την ταινία είδε τους ορίζοντές του να ανοίγουν με τρόπους που δεν είχε σκεφτεί.

Όλοι έδωσαν το παρών την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στο TCL Chinese Theater του Λος Αντζελες, στην λαμπερή πρεμιέρα του «Insterstellar», γιορτάζοντας την αφετηρία του θαυμαστού αυτού κινηματογραφικού ταξιδιού στις αίθουσες αλλά και στην Οσκαρική κούρσα που το φέρνει φαβορί για πολλές υποψηφιότητες.

Οι φωτογράφοι αλλά και οι φαν ήσαν επίσης παρόντες εκεί στην πρεμιέρα, αποθεώνοντας τους σταρ.

Από τα δυνατά στοιχεία του φιλμ είναι τα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά εφέ (οπτικά και ηχητικά). Η ταινία «Interstellar» παρουσιάζει την ιστορία ενός άνδρα που θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το άγνωστο προκειμένου να λύσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με τη Γη. Όπως αποκαλύπτει το τεύχος του Entertainment Weekly που έχει κάνει αφιέρωμα στην ταινία, το στόρι περιλαμβάνει εικόνες απώλειας, κινδύνου και ένα θεαματικό καστ.

Ο Μάθιου Μακόναχι κέρδισε στα τελευταία Όσκαρ το βραβείο α’ ανδρικής ερμηνείας ως φορτηγατζής που κολλάει AIDS στο «Dallas Buyers Club» ενώ η Ανν Χαθαγουέι κέρδισε το 2013 το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για το μιούζικαλ «Οι Άθλιοι».

Η ταινία όπως λέγεται έχει στοιχεία και από το περσινό πολύ επιτυχημένο διαστημικό δράμα «Gravity» με την Σάντρα Μπούλοκ.

Οι φωτ. είναι από την ανάρτηση του flix.gr.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture