Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2014»

Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία ο διασυλλογικό...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, με συμμετοχή αθλητών από ομίλους της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2014», για σκάφη τύπου OPTIMIST & LASER 4,7, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, στις 25 και 26/10/2014.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, οι καιρικές συνθήκες έδωσαν τη δυνατότητα να γίνουν 4 ιστιοδρομίες και τη δεύτερη ημέρα, παρά τη μεγάλη ένταση του ανέμου και την πίεση του χρόνου, διεξήχθησαν 3 ιστιοδρομίες στα laser και 2 στα optimist, παράχθια, αναδεικνύοντας το μεγάλο προτέρημα του στίβου της περιοχής στους ανατολικούς ανέμους, δηλαδή ότι οι αγώνες γίνονται δίπλα, ακριβώς, στη στεριά και μπορεί να τους παρακολουθήσει πολύ κόσμος.

Το επίπεδο των αγωνιζομένων ήταν υψηλό και γι’ αυτό, ειδικά τη δεύτερη ημέρα, διεξήχθησαν οι ιστιοδρομίες χωρίς προβλήματα.

Ο Ι.Ο. Πατρών συμμετείχε με την αγωνιστική του ομάδα αλλά και με νεότερους αθλητές, που για πρώτη φορά έζησαν την εμπειρία ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα παρουσιάστηκε άριστα προετοιμασμένη από τον προπονητή της Θεόδωρο Καλογερή, κερδίζοντας στα laser 4,7 Γενική Αγοριών την 1η θέση με τον Βασίλη Καρπούζα, την 3η με τον Αχιλλέα Αργυρίου και την 5η με τον Βασίλη Χάχαλη, ενώ στα optimist Γενική Αγοριών την 1η θέση με τον Βαγγέλη Κοτσάκο, την 3η θέση Αγοριών και 1η 11χρονων με τον Νικόλα Γεωργόπουλο, την 4η θέση και τη 2η 11χρονων με τον Γιάννη Σιώκο, την 6η θέση με τον Λάμπρο Γεωργόπουλο, την 8η με τον Αριστοτέλη Κουλουμπή-Καλογερόπουλο, την 9η και 3η 11χρονων με τον Αναστάση Μαρκεζίνη και την 11η με τον Θέμη Μπένο.

Στην κατηγορία Νέων Αθλητών οι αθλητές μας Ρούλα Θεοδώρου 1η θέση, Νικολίνα Καλογερή 2η, Αθανασία Σιώκου 3η, Έλενα Ντρε του Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ» 4η, Νίκη Νικολοπούλου 5η, Μάριος Γεωργόπουλος 6ος, Ιάσων Ανδριόπουλος 7ος, Σπύρος Μεταλληνός 8ος και Νίκος Παρασκευόπουλος 9ος.

Γιορτινό τόνο στον αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου έδωσε το After Race Pasta Party, όπου οι αθλητές κεράστηκαν από την PIZZA EXPRESS μακαρονάδες, γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες και φυσικούς χυμούς από τη ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Την Κυριακή, μετά το πέρας των ιστιοδρομιών, έγινε η Απονομή Επάθλων, που είχε αθλοθετήσει η ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. όπως αναφέρεται παρακάτω:

LASER 4.7 ΑΓΟΡΙΑ

  1. Βασίλης Καρπούζας Ι.Ο. Πατρών
  2. Παναγιώτης Βαλαούρας Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ»
  3. Αχιλλέας Αργυρίου Ι.Ο. Πατρών

LASER 4.7 ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  1. Κωνσταντίνα Δανιά Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ»
  2. Χριστίνα Κουφοπαύλου Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ»

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΑ

  1. Βαγγέλης Κοτσάκος Ι.Ο. Πατρών
  2. Ευστάθιος Τσάμης Ν.Ο. Καλαμάτας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»
  3. Νικόλας Γεωργόπουλος Ι.Ο. Πατρών

OPTIMIST 11ΧΡΟΝΩΝ

  1. Νικόλας Γεωργόπουλος Ι.Ο. Πατρών
  2. Γιάννης Σιώκος Ι.Ο. Πατρών
  3. Αναστάσης Μαρκεζίνης Ι.Ο. Πατρών

OPTIMIST ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

  1. Ρούλα Θεοδώρου Ι.Ο. Πατρών
  2. Νικολίνα Καλογερή Ι.Ο. Πατρών
  3. Αθανασία Σιώκου Ι.Ο. Πατρών

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του αγώνα ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. και PIZZA EXPRESS. Επίσης, για τη στήριξή τους τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Τμήμα Ναυαγοσωστών, το Κατάστημα Φωτογραφικών Ειδών Μίλτος Γιαννούλης (Έλληνος Στρατιώτου 60) και την Εταιρεία ΧΑΧΑΛΗ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports