Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φυντάνης: "Ξεκινάμε αύριο"

Φυντάνης: "Ξεκινάμε αύριο"

Ο πρώην τεχνικός της Παναχαϊκής παρακολούθησε την αναμέτρηση του Πανηλειακού με τον Απόλλωνα

Ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, Ηλίας Φυντάνης, πήρε μια ιδέα από τις δυνατότητες του Πανηλειακού στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα και μετά το τέλος έκανε δηλώσεις. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Πανηλειακός σήμερα αντιμετώπισε μια ομάδα με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Ο Απόλλων θα είναι ανάμεσα στις τρεις ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για τα μπαράζ ανόδου, ενώ ο Πανηλειακός θα πρέπει να κρατήσει την επαφή του με τα μπαράζ παραμονής. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή και είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνεις να σημειώσεις δύο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Στα αρνητικά θα έβαζα τα εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα και τα λάθη που έκανε σε αυτά. Υπάρχει καλό υλικό και το έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού πρέπει να σκεφτεί κανείς πως υπάρχουν προβλήματα και δεν έγιναν και όλες οι προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα».

Υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση του Πανηλειακού;
«Το τελικό ραντεβού είναι την Δευτέρα το πρωί, αλλά είμαστε στο 99% της συμφωνίας για να αναλάβω την ομάδα και να κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση την Τρίτη μετά το ρεπό των παιδιών την Δευτέρα».

Ο στόχος του Πανηλειακού;

«Βασικό μέλημα είναι να μείνει η ομάδα κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής μέχρι τον Δεκέμβριο και να ενισχυθεί σημαντικά όπως έχουμε συμφωνήσει με την διοίηση ώστε να παραμείνει στην κατηγορία στο τέλος του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports