Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«St. Vincent: Ο Αγαπημένος μου Άγιος», η νέα κομεντί με τον Μπιλ Μάρει από 30 Οκτωβρίου στις Ελληνικές αίθουσες

«St. Vincent: Ο Αγαπημένος μου Άγιος», η...

Συμπρωταγωνιστούν η Μελίσα Μακάρθι και η Ναόμι Γουότς

Ο αγαπητός Αμερικανός κωμικός κατά βάση ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ που έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση ενός βραβείου Όσκαρ ερμηνείας το 2004 για το «Lost in Translation – Χαμένοι στην Μετάφραση» της Σοφίας Κόπολα, πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο σε μία νέα ταινία που ήδη ξεκίνησε ικανοποιητικά καλά στα Αμερικάνικα ταμεία.

Ο λόγος για την ταινία «St. Vincent: Ο Αγαπημένος μου Άγιος» που θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες (πιθανότατα και στα Πατρινά Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) από αυτή την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014. Στις ΗΠΑ ήδη σε περίπου δύο εβδομάδες έχει ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Ο 64χρονος Μπιλ Μάρει (με καταγωγή από το Ιλινόις) των θρυλικών «Ghostbusters» του Αιβάν  Ράιτμαν που μάλιστα επαναπροβλήθηκαν το φετινό φθινόπωρο στις ΗΠΑ σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρώτη έξοδο τους στις αίθουσες, υποδύεται στο «St. Vincent» έναν παράξενο, φιλήδονο, αποτυχημένο και γκρινιάρη βετεράνο πολέμου που μισεί τους πάντες – ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό.

Η εμμονή του με τον τζόγο, το αλκοόλ και τα περίεργα πλάσματα της νύχτας τον οδήγησαν θριαμβευτικά στον πάτο της ζωής και για να καταφέρει πλέον να συνεχίσει να επιβιώνει στην αποτυχημένη και αξιολύπητη καθημερινότητά του, θα αναλάβει να φροντίζει, επί πληρωμή, το 12άχρονο μελαγχολικό αγόρι της διπλανής πόρτας, τον μοναχογιό μίας φρεσκοχωρισμένης γυναίκας, την οποία ενσαρκώνει η Μελίσα Μακάρθι (“Bridesmaids - Φιλενάδες”).

Όπως πολύ εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς, ο «St Vincent de Van Nys» δεν είναι και το καλύτερο πρότυπο άνδρα και πατέρα, για τον νεαρό Όλιβερ. Μέσα από τα πιο βρόμικα καταγώγια και τις επικίνδυνες φυλές της πόλης, όταν ο ήλιος εξαφανιστεί, ο μικρός Όλιβερ θα γνωρίσει το πραγματικό πρόσωπο της ζωής αλλά θα αποκτήσει παράλληλα και τον πρώτο του αληθινό και αφοσιωμένο φίλο. Στον ρόλο μίας Ρωσίδας στρίπερ, συναντάμε την ακομπλεξάριστα σέξι, Αυστραλή στην καταγωγή ηθοποιό Ναόμι Γουότς (“The Impossible”).

Ο Μπιλ Μάρει ήταν εξαιρετικός και στα «Τσακισμένα Λουλούδια» του Τζιμ Τζάρμους αλλά και στο φετινό «The Grand Budapest Hotel» του Γουές Άντερσον.

*Στο μεταξύ όπως αναφέρουν ξένα Μέσα ενημέρωσης σήμερα, ο Μπιλ Μάρει έδωσε άλλο ένα δείγμα της χαρακτηριστικής και χαριτωμένης του εκκεντρικότητας, κάνοντας την εισαγωγική παρουσίαση σε ένα βίντεο του αγώνα αμερικάνικου football ανάμεσα στους Detroit Lions και τους Atlanta Falcons (νίκησαν οι πρώτοι με 22-21) που φιλοξενήθηκε στο Λονδίνο την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Ο Μάρει εμφανίστηκε στο βίντεο φορώντας ένα καπέλο αρκούδας!

Η New York Post τέλος έγραψε πως ο Μάρει με αυτή του τη νέα ερμηνεία στο "St. Vincent" φλερτάρει με το Όσκαρ.

Την ταινία θα διανέμει η εταιρεία Οdeon.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture