Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Tον περίμεναν να γιορτάσουν - Διπλή τραγωδία μέσα σε λίγες ώρες - Νεκροί ένας 19χρονος κι ένας 47χρονος σε τροχαία στην Αγυιά και τη Βενιζέλου

Πάτρα:Tον περίμεναν να γιορτάσουν - Διπλ...

Δύο θανατηφόρα τροχαία στην Πάτρα μέσα σε λίγες μέρες

Δύο ακόμα άνθρωποι χάθηκαν στον δρόμο μετά από τροχαία που σημειώθηκαν στην Πάτρα μέσα σε λίγες ώρες, στην Αγυιά και στην οδό Βενιζέλου.

Ο 47χρονος Δημήτρης Σκάρπας του Κωνσταντίνου, σκοτώθηκε σε τροχαίο αργά το βράδυ του Σαββάτου, μια μέρα πριν τη γιορτή του, στη συμβολή των οδών Νοταρά και Αχελώου, στην Αγυιά. Όπως έγραψε χθες το thebest.gr η μηχανή που οδηγούσε ο 47χρονος συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε ένας 26χρονος κάτοικος Πατρών. Και οι δύο κινούνταν στην οδό Νοταρά, σε αντίθετες κατευθύνσεις. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι έχασε τη ζωή του την παραμονή της γιορτής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Πελοπόννησο, χθες επρόκειτο να γιορτάσει με την αδελφή του, την ανιψιά του και το δύο ετών αγοράκι της, που επίσης γιόρταζε.

Λίγες ώρες μετά το πρωί της Κυριακής ένας 19χρονος από το Αγρίνιο έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Ο Χαράλαμπος Πατσιαλός είχε έρθει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για να εργαστεί, πριν από ένα περίπου μήνα κι εργαζόταν σε εστιατόριο στο Ρίο.

Το όχημα μάρκας smart που οδηγούσε ανετράπη στην Ελ. Βενιζέλου, στο ύψος της Εγλυκάδος, γύρω στα 300 μέτρα από την Πατρών Κλάους. Η συνεπιβάτιδα του νεαρού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις