Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βετούλας: "Ο Άρης κέρδισε δίκαια"

Βετούλας: "Ο Άρης κέρδισε δίκαια"

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές

Ο Νίκος Βετούλας έδωσε συγχαρητήρια για την καλή αντιμετώπιση της ομάδας του από τους διαιτητές και στάθηκε στην παρουσία του Στέφεν Αντεγκμπόγιε.

«Ο Άρης κέρδισε δίκαια, συγχαρητήρια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί ήμασταν καχύποπτοι για την διαιτησία μετά τα γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας, αλλά η διαιτησία μας διέψευσε και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στους 65 πόντους, παρότι το στιλ μας δεν είναι αυτό, αλλά δεν είχαμε τον Γάιο (Σκορδίλη) και ήταν με μία προπόνηση ο Πεν. Γι’ αυτό πήγαμε και σε μικρό ροτέισον. Είχαμε ευκαιρία να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση για να τα καταφέρουμε. Μας πόνεσε ο Αντεγκμπόγιε γιατί έβαλε καλάθια εκτός συστήματος, μας δημιούργησε τα μεγαλύτερα προβλήματα».

Ρωτήθηκε για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο και απάντησε πως: «πρέπει να διευκρινιστεί κατά πόσο ακολουθείς το γράμμα του νόμου ή μπαίνεις στο πνεύμα του νόμου. Πρέπει να ισχύει παντού σε όλες τις περιπτώσεις… Είτε είναι θετική, είτε αρνητική για όλες τις ομάδες…».

Ο Ανδρέας Πελεκούδας τόνισε μετά τον αγώνα: «Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Άρη και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά τα λάθη μας στο τέλος μας κόστισαν τις πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports