Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΚΛΕΙΣΤΑ παραμένουν 15 Δημόσια Κέντρα Αποκατάσταση που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες όλης της χώρας

ΚΛΕΙΣΤΑ παραμένουν 15 Δημόσια Κέντρα Απο...

Την άμεση λειτουργίας του ζητά ο Γραμματέας του ΙΝΚΑ Φώτης Αλεξόπουλος

Την άμεση λειτουργία των 15 κλειστών Δημοσίων Κέντρων Αποκατάστασης απαιτεί ο Φώτης Αλεξόπουλος Γραμματέας ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος από τον  Υπουργό Υγείας.

Παράλληλα, εκφράζει την δυσαρέσκεια του  για το γεγονός  που έχει κάνει  όλα αυτά τα χρόνια, με την έλλειψη στρατηγικής σε ότι αφορά στη δημιουργία 15 σύγχρονων Κέντρων Αποκατάστασης προς όφελος των πολιτών.

Τονίζει ότι παραμένουν κλειστά παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα και τα οποία, αν λειτουργούσαν, θα κάλυπταν τις ανάγκες όλης της χώρας.

Ο Γραμματέας του ΙΝΚΑ/Γ.Ο.Κ.Ε ενημερώνει την Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επίσης, ότι η λειτουργία των Κέντρων θα ανακούφιζε τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ και ένα μέρος του χρηματικού Ποσού θα μπορούσε να δοθεί για άλλες επείγουσες δράσεις του Οργανισμού που έχει  να κάνει με αδύναμα, οικονομικά, «ειδικά στρώματα» Πολιτών.

Ο Φώτης Αλεξόπουλος φέροντας ως παράδειγμα το Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων, στους Αγίους Αναργύρους  αναφέρει ότι, ενώ παλαιότερα είχε λίστα αναμονής από έξι έως οκτώ μήνες, σήμερα μπορεί κανείς να βρει θέση στο Ίδρυμα άμεσα για την θεραπεία του.

Τέλος, ο Κ. Αλεξόπουλος επισημαίνει ότι η Λειτουργία των 15 Κέντρων αποκατάστασης είναι προς όφελος των Πολιτών, των Φυσικοθεραπευτών, του ΕΟΠΥΥ και γενικά προς το συμφέρον όλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις