Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Badminton: Τρεις αθλητές στο "Cyprus Junior Open"

Badminton: Τρεις αθλητές στο "Cypru...

Σε συνεχόμενη ανοδική πορεία το άθλημα

Το άθλημα της αντιπτέρισης  (Badminton) καλλιεργείται και αναπτύσσεται στην πόλη μας απ τους αθλητικούς συλλόγους της Ν.Ε.Πατρών και του Απολλώνιου Πατρών τα τελευταία 15 χρόνια.

Οι προπονητές των ομάδων είναι, ο Ομοσπονδιακός προπονητής και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μπονελής Γιώργος και ο Κ.Φ.Α. Μπονέλης Κώστας. Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά και Σάββατο πρωί  στο βοηθητικό γήπεδο του  «Δ.Τόφαλος».

 

Εκτός από τα τμήματα των ακαδημιών, όπου κάθε χρόνο προσελκύουν όλο και περισσότερους μικρούς αθλητές όπου γνωρίζουν από κοντά το Ολυμπιακό άθλημα της Αντιπτέρισης, υπάρχουν και τα αγωνιστικά μας τμήματα με σπουδαίες επιτυχίες στα περιφερειακά και Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επίσης εδώ και 4 χρόνια λειτουργεί τμήμα ενηλίκων όπου κάποιος μπορεί να έρθει και να αθληθεί παίζοντας ένα τόσο συναρπαστικό άθλημα.

 

 

Η μεγαλύτερη διάκριση για το Πατρινό Badminton είναι αυτή της αθλήτριας της ΝΕΠ, Θεοδώρας Λιγωμένου όπου παρέμεινε για 8!!! συνεχόμενα χρόνια πρωταθλήτρια Ελλάδος και η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Παρίσι το 2010. Τις  χρονιές 2012-2013 και 2013-2014 η Ν.Ε.Πατρών κατετάγει 2η στο Πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, όπου συμμετείχαν οι 12 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πολλοί απ τους αθλητές των σωματίων της Πάτρας πλαισιώνουν τις Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

 

Σήμερα οι αθλητές Δεληβοριά Χριστίνα, Κτενάς Γιώργος και Μαντούκας Θοδωρής αναχώρησαν  μαζί με τον προπονητή τους Μπονέλη Γιώργο για την Θήβα όπου και θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες στο Cyprus Junior Open U13,U15 και U17. Οι αθλητές και ο προπονητής μας, οι οποίοι αποτελούν μέλη της Εθνικής μας ομάδας, θα δώσουν το παρόν στους αγώνες όπου θα λάβουν μέρος από 30/10/14 μέχρι και 02/11/14 στην Λευκωσία της Κύπρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports