Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Archos 50 Diamond: Δίκαρτο, με επεξεργαστή Snapdragon 615

Archos 50 Diamond: Δίκαρτο, με επεξεργασ...

Και τιμή 199 ευρώ

Στο Παρίσι, σε μια κατάλληλα διαμορφωμένη εκδήλωση χθες, η Archos ανακοίνωσε επίσημα το νέο Archos 50 Diamond. Πρωτοστατεί η Γαλλική εταιρεία, αφού παρουσίασε το πρώτο της high-end smartphone παραβλέποντας την πολιτική της να επικεντρώνεται σε εξαιρετικά φθηνές συσκευές (και εδώ όμως το κόστος δεν θεωρείται υπερβολικό).

Το Archos 50 Diamond έρχεται με 5 ιντσών 1080p IPS οθόνη αφής, 16 Megapixel camera πίσω με LED flash και δεύτερη cameraμπροστά στα 8 Megapixel.

Στο εσωτερικό του υπάρχει SoC Qualcomm Snapdragon 615 με octa-core 64-bit CPU (τέσσερις Cortex-A53 πυρήνες που μπορούν να φτάσουν έως και τα 1,7 GHz και τέσσερις χρονισμένους στο 1 GHz). Η RAM της συσκευής ανέρχεται στα 2 GB, ο αποθηκευτικός χώρος στα 16 GB με δυνατότητα επέκταση μέσω κάρτας microSD και στον τομέα της συνδεσιμότητας έχουμε την υποστήριξη, Cat.4 LTΕ (έως και 150 Mbps download speed, 50 Mbps upload) και την παράλληλη λειτουργία δύο καρτών SIM. 

H μπαταρία του έχει φορτίο 2700 mAh και οι μετρήσεις του πλαισίου του έδειξαν πως οι διαστάσεις του έχουν ως εξής: 146×70,4×8 χιλιοστά, βάρος 146 γραμμάρια και με προεγκατεστημένο το Android 4.4.4 KitKat.
Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σχετικά με αυτή την συσκευή είναι το κόστος της, αφού θα ξεκινήσει με λιανική τιμή στα 199 ευρώ, θαρρούμε λογικό το χρηματικό τίμημα για την απόκτηση μιας συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης σε δίκτυα 4G και ένα αξιοπρεπές hardware.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις