Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΟΛΠΑ: Προώθηση τοπικού οίνου στην αγορά της Ρωσίας

ΟΛΠΑ: Προώθηση  τοπικού οίνου στην αγορά...

Πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: «Τοπικοί οίνοι και εξαγωγές»

Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε (Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.) ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Προώθηση και Διεθνοποίηση των Τοπικών Προϊόντων» την Παρασκευή  24  Οκτωβρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ στο Νότιο Λιμένα Πατρών πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα: «Τοπικοί οίνοι και εξαγωγές», η οποία εντάσσεται στις ενέργειες δικτύωσης της Πράξης «Δράσεις κατάρτισης και στήριξης ανέργων με κατεύθυνση στην προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων της Αχαΐας».

Στην εκδήλωση ως ομιλητές συμμετείχαν η κα Ηρώ Τσιμπρή, Δ/ντρια ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ, ο κ. Άγγελος Ρούβαλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, και ο κ. Δημήτριος  Παπαδημητρίου  Δ/ντής γραφείου εξαγωγών του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επιχειρηματίες του κλάδου οινοποιίας, οι οποίοι ενημερώθηκαν σε αρκετά θέματα από τους εισηγητές όπως επίσης και για την λειτουργία του Εξαγωγικού Τμήματος που δημιουργήθηκε από το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Το Λιμάνι της Πάτρας μπορεί να αποτελέσει πόλο εξωστρέφειας και διάδρομο προώθησης του τοπικού κλάδου οινοποιίας και θα υπάρξει συμβολή του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ σε συνέργειες των τοπικών επιχειρήσεων για προώθηση του τοπικού προϊόντος στην αγορά της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις