Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στις 17 Νοεμβρίου η απόφαση για το σκάνδαλο των γραμματοσήμων στη ΔΕΥΑΠ

Πάτρα: Στις 17 Νοεμβρίου η απόφαση για τ...

Η Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του κατηγορουμένου και απεύθυνε κατηγορώ στους υπευθύνους της Δημοτικής Επιχείρησης

Στις 17 Νοεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την υπεξαίρεση  414.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΠ μέσω αγοράς γραμματοσήμων. Η Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου υπαλλήλου , ενώ  αναφέρθηκε σε πρωτοφανή "νωθρότητα και ακατάπαυστη χαλαρότητας των υπευθύνων της ΔΕΥΑΠ".

Όπως αναφέρει η Πελοπόννησος η εισαγγελική λειτουργός έκανε λόγο για "νοσηρό κλίμα και καμία προσπάθεια πρόληψης του σκανδάλου από το οικονομικό επιτελείο της ΔΕΥΑΠ".

Μάλιστα τόνισε ότι ποτέ δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί της υπηρεσίας και ότι οι προϊστάμενοι του κατηγορουμένου δεν έλεγξαν ποτέ τις αναλήψεις χρημάτων που είχε κάνει για αγορά γραμματοσήμων".

Για τον κατηγορούμενο είπε ότι "υπήρχε μια στρεβλή αντίληψη της συναδελφικής εντιμότητας" και αναφερόμενη στην προσωπικότητα του κατηγορούμενου τον χαρακτήρισε "ένα ανθρωπάκι και υπάλληλο χαμηλών τόνων, που είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του".

Σημείωσε ότι υπήρχαν βαριές ευθύνες στη διοίκηση της ΔΕΥΑΠ για την υπεξαίρεση διότι "εάν είχε γίνει διαχειριστικός έλεγχος έγκαιρα και δεν είχε καθυστερήσει, θα είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις