Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ήρθε σε αντιπαράθεση με μαθητές και για να τους κάνει να τον... "υπακούσουν" έκοψε τις φλέβες του! Σοκαρισμένη η πόλη από την πρωτοφανή ενέργεια του καθηγητή

Πάτρα: Ήρθε σε αντιπαράθεση με μαθητές κ...

Η Διεύθυνση εκπαίδευσης έδωσε εντολή για την αντικατάστασή του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση οτι καθηγητής σε λύκειο στην περιοχή Κουκούλι της Πάτρας έκοψε τις φλέβες του την τελευταία ώρα του μαθήματος μπροστά στα μάτια των μαθητών!

Μετά το απίστευτο συμβάν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης έδωσε εντολή να απομακρυνθεί απο τη θέση του ο 45χρονος καθηγητής Αγγλικών και να εξεταστεί απο ψυχολόγο. Τη Δευτέρα θα έχει ήδη αντικατασταθεί.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και δεν συντρέχει κίνδυνος για την ζωή του.

Πληροφορίες θέλουν τον καθηγητή να είχε έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση με μαθητές με αφορμή αποβολή που τους είχε επιβάλει. Οι μαθητές φέρονται να αρνήθηκαν να βγουν απο τη σχολική αίθουσα και πως το συγκεκριμένο γεγονός να στάθηκε αφορμή για την ακραία πράξη του εκπαιδευτικού.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο εν λόγω Καθηγητής είχε και πέρυσι γίνει πρωταγωνιστής αρνητικού περιστατικού σε Γυμνάσιο στο οποίο υπηρετούσε και γι’ αυτό μετατέθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις