Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκινητικό "Πάμε Πακέτο" χθες βράδυ με δύο Αγγλίδες παντρεμένες στην Κάτω Αχαία και καλές φίλες

Συγκινητικό "Πάμε Πακέτο" χθες...

Η μία Αγγλίδα που έχασε πρόσφατα τον άνδρα της ξανασυνάντησε μετά από πολλά χρόνια την μητέρα της που ήρθε από τη Νότιο Αφρική!

Μια συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο κανάλι του Alpha, «Πάμε Πακέτο», την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 το βράδυ.

Η ιστορία που προβλήθηκε δεύτερη στην εκπομπή είχε τοπικό «άρωμα» και συγκεκριμένα  από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Το πακέτο έστειλε η Έλενα Σταματοπούλου, Αγγλίδα που ζει και έχει παντρευτεί εδώ και είκοσι χρόνια στην Κάτω Αχαΐα, η οποία ήθελε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στην καλή της φίλη Βανέσα Καλανδράνη, επίσης Αγγλίδα παντρεμένη στην Κάτω Αχαΐα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία πριν λίγους μήνες έχασε τον άνδρα της.

Η Έλενα Σταματοπούλου επίσης μητέρα τριών παιδιών, πήγε στην δημοφιλή εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου για να αναζητήσει και να φέρει τη μητέρα της φίλης της Βανέσας, η οποία ζει στη Νότια Αφρική σε ένα γηροκομείο.

Η Έλενα Σταματοπούλου είχε μεγάλη αγωνία για το αν θα δεχόταν η πολυαγαπημένη μητέρα της Βανέσας το κάλεσμα και αν θα μπορούσε να έρθει. «Έχει πονέσει πολύ στη ζωή της. Πρόσφατα έχασε και τον σύζυγό της και ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι κοντά της και να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα είναι η μητέρα της», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σταματοπούλου που έχει πολύχρονη φιλία με την Βανέσα Καλανδράνη η οποία δραστηριοποιείται σε τσαγκαράδικο που είχε μαζί με τον άνδρα της στην Κάτω Αχαία.

Η μητέρα της Βανέσας, ήρθε τελικά ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που συναντήθηκαν στην εκπομπή. Η Βανέσα με δάκρυα στα μάτια και με παρόντα στο στούντιο δύο από τα παιδιά της, αγκάλιασε την μητέρα της που είχε να δει χρόνια και δεν σταμάτησε να της λέει «mommy, η μαμά μου». Όπως ανέφερε η μητέρα της Βανέσας μιλώντας στην Βίκυ Χατζηβασιλείου με την βοήθεια μεταφράστριας, ο σύζυγος της την είχε εγκαταλείψει παίρνοντας μαζί το αγοράκι που είχαν κάνει και αφήνοντας την μόνη με δύο μικρά κορίτσια, την Βανέσα και την Νόλα, τις οποίες αναγκάστηκε μιας και έπρεπε να δουλέψει αλλά και γιατί βρήκε νέο σύντροφο, να βάλει εσώκλειστες σε οικοτροφείο.

Η μητέρα ζει στη Νότια Αφρική. Στην ίδια πόλη στην Αφρική ζει και η άλλη κόρη της Νόλα, που είναι χήρα, μητέρα ενός γιου, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η Βανέσα Καλανδράνη που ήταν ιδιαίτερα περιποιημένη και φορτισμένη συγκινησιακά, δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει την καλύτερή της φίλη Έλενα Σταματοπούλου που της στάθηκε και την βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις