Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έξαλλη η Τζένιφερ Γκάρνερ με τις φήμες ότι την απατά ο Μπεν Άφλεκ

Έξαλλη η Τζένιφερ Γκάρνερ με τις φήμες ό...

Με την 23χρονη Λονδρέζα ηθοποιό και μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι, η οποία εμφανίζεται μαζί του στην ταινία "Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε"

Φωτιά» έχουν πάρει τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αυτές τις μέρες, τα οποία μιλούν για κρίση στο γάμο του 42χρονου Αμερικανού σταρ Μπεν Άφλεκ και της συζύγου του, επίσης ηθοποιού Τζένιφερ Γκάνερ.

Η αιτία όπως αναφέρουν τα νεότερα αυτά δημοσιεύματα, δεν είναι η αγάπη του γοητευτικού Άφλεκ για τον τζόγο και τα καζίνο αλλά μία νεαρή Αγγλίδα ηθοποιός και μοντέλο που παίζει μαζί του και μάλιστα έχει και μία ερωτική σκηνή στο φιλμ «Gone Girl – Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε», η Έμιλι Ρατακόφσκι.

Μάλιστα, οι καλές γλώσσες λένε ότι  οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά στα γυρίσματα της ταινίας που έχει σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία ενώ είχαν και ένα έντονο φλερτ μεταξύ τους! Στο φιλμ στο μεταξύ η Έμιλι Ρατακόφσκι παίζει μία νεαρή σέξι φοιτήτρια, κρυφό δεσμό του παντρεμένου ήρωα που υποδύεται ο Άφλεκ. Όπως αναφέρουν τα ξένα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, με το που το έμαθε αυτό η σύζυγος του ωραίου Μπεν Άφλεκ, με την οποία έχει και τρία παιδιά, έγινε έξαλλη.

Η Ρατακόφσκι κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με το «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε»!

H ταινία συνεχίζει να προβάλλεται στις αίθουσες της Πάτρας, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight