Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Προς κ. Νίκο Νικολόπουλο, ενταύθα (χωρίς πριόνι)

Προς κ. Νίκο Νικολόπουλο, ενταύθα (χωρίς πριόνι)

Tης Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

 

Αγαπητέ Νίκο,

Με τρόμο διάβασα χθες την άκρως ρεαλιστική περιγραφή σου για τις  απειλές που δέχεσαι περί ...κοπής του ποδαριού σου με πριόνι (!) και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.

Ειλικρινά, δεν πάει το μυαλό μου ποιός μανιακός δολοφόνος μπορεί να σε έχει στοχοποιήσει, αλλά κυρίως δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο.

Ειλικρινά αδυνατώ να αντιληφθώ την επαναστατική δράση η οποία μπορεί να προκάλεσε τόσο μένος εναντίον σου και δεν πάει το μυαλό μου από πού ως πού το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα έχει καταλήξει να γίνει τόσο μεγάλη απειλή, ώστε οι εναντίον σου επιθέσεις μέσω sms να εκλαμβάνονται ευθύς αμέσως ως πολιτικές και να απασχολούν και την Βουλή των Ελλήνων.  Να ήταν τότε με τους Ρέιτζερς να το καταλάβω. Αλλά τώρα;

Για ποιό λόγο ας πούμε αυτό το «θα σου κόψω το πόδι με το πριόνι» να γράφτηκε  για λόγους πολιτικής αντιπαράθεσης ή επειδή εσύ μάχεσαι ως λές τα συμφέροντα και όχι επειδή ο γείτονας έχει εκνευριστεί που κατεβάζεις λάθος ώρα τα σκουπίδια και τα σκορπίζουν οι γάτες;

Ο ταπεινός νους μου δεν με βοηθάει. Και γιατί π.χ. να συμβαίνουν αυτά επειδή εσύ αξιώνεις ρόλο επαναστάτη ποπολάρου και όχι επειδή κάποιος από τους πολλούς που ζαχαρώνουν την θέση του υποψηφίου βουλευτή στην Αχαϊα σε θεωρεί ξένο σώμα στους ΑΝΕΛ και πιστεύει ότι όπου να΄ναι έρχεσαι για να του φας τη θέση, αν υποθέσουμε βέβαια ότι θα υπάρχει θέση μετά τα τελευταία απογοητευτικά των δημοσκοπήσεων που σας έχουν μια μέσα και μια έξω, με την ψυχή στο στόμα.

Γιατί δηλαδή να μην σημαίνει «θα σου κόψω το ποδάρι με πριόνι.... αν τολμήσεις να έρθεις κατά κάτω»; (κατά την Αχαϊα δηλαδή).

Ή γιατί να μην είναι καμιά ξανθιά πρωινατζού που της πήρες την πρωινή ζώνη τότε στο κανάλι και στα έχει μαζεμένα γιατί σηκώθηκες και έφυγες στην τελική και τσάμπα έχασε τη δουλειά του το κορίτσι;

Ειλικρινά Νίκο μου δεν έχω καταλάβει ποιός κρύβεται  πίσω από αυτή την ανατριχιαστική ολιγόλογη απειλή που συγκλόνισε το ελληνικό κοινοβούλιο.

Μπορώ όμως να σου πώ με βεβαιότητα δύο πράγματα: Πρώτον ότι αν όλοι οι πολιτικοί έγραφαν σε ένα χαρτι τα ημερήσια υβριστικά sms τους, η ελληνική Βουλή δεν θα ασχολείτο με τίποτε άλλο πέραν της διερευνήσεως της πατρότητάς τους: Είναι από το... «συμφέρον», ή από την κυρία Κούλα που χθες πλακώθηκε με τη γυναίκα του ... απειλούμενου στην ταράτσα και αυτός της τα έσουρε επειδή έγραφε μια ερώτηση και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί ;

Για να μην σου πώ τι θα συνέβαινε αν το έκαναν αυτό τίποτε άλλοι κλάδοι, π.χ. δικηγόροι, δημοσιογράφοι, γιατροί κλπ. και τι θα βρίσκαμε για να ασχολείται η ΕΛ.ΑΣ., όχι απαραίτητα λόγω των...γροθιών τους στα συμφέροντα.

Και δεύτερον: Καταλάβαμε όλοι ότι έρχονται εκλογές και έχεις και εσύ το άγχος σου, αλλά πρέπει να σε ενημερώσω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και με τέτοιες άλλοτε  πιασάρικες κορώνες, δεν βγαίνεις απαραίτητα  στον αφρό ως περιζήτητος κόκορας στο κοτέτσι.

Αυτά τα ολίγα  και ..μακριά από μας τα..πριόνια.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις