Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στη ΝΕΠ και η Μαρίσα Ρακιντζή

Στη ΝΕΠ και η Μαρίσα Ρακιντζή

Είναι η κόρη του Κώστα Ρακιντζή, μέλος του προπονητικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την απόκτηση της κολυμβήτριας Μαρίσας Ρακιντζή. Είναι γεννημένη το 2001 και αγωνίζεται στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄. Στο ενεργητικό της έχει πολλές διακρίσεις.

Πέρσι μπήκε στις 8άδες των αγωνισμάτων της στο Χειμερινό πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄, ενώ κατέκτησε και την 9η θέση στο περσινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄. Διακρίνεται στις μεσαίες αποστάσεις, δηλαδή στα 100μ., 200μ. και 400μ. ελεύθερο.

Στην κατηγορία αυτή, όπου η ΝΕΠ ξεχωρίζει ήδη με τις Αννα Διαμαντή, Ευτυχία Σολωμού, Ελενα Σκούτα και Αναστασία Φωτεινοπούλου, ο σύλλογος ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη της Μαρίσας Ρακιντζή και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε πιο ψηλές θέσεις από τις δύο έβδομες που κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το χάλκινο μετάλιο στα 4x100μ. Μ.Ο. στο Χειμερινό.

Η Μαρίσα Ρακιντζή είναι η κόρη του Κώστα Ρακιντζή (μέλος του προπονητικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα) και της Τέσης Κωτσοπούλου, παλιάς αθλήτριας πόλο του Θριάμβου. Η Μαρίσα Ρακιντζή αποκτήθηκε από τον ΝΟΠ με ελεύθερη μεταγραφή και θα προπονείται φέτος με τον Σταύρο Νταλαχάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports