Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο ΝΟΠ διαμαρτύρεται για την κατάσταση στο "Α. Πεπανός"

Ο ΝΟΠ διαμαρτύρεται για την κατάσταση στ...

Στον Ναυτικό Όμιλο μιλούν αρρωστημένες συμπεριφορές

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πατρών σχετικά με για την άνιση όπως υποστηρίζει μεταχείριση στου Ομίλου στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός». Αναλυτικά:

«Και φέτος, όπως όλα τα τελευταία χρόνια στον δημόσιο χώρο κυριαρχούν και επικρατούν αρρωστημένες συμπεριφορές.

Δυστυχώς η νοοτροπία αυτή επικρατεί και στον Ναυταθλητισμό. Καθημερινά, στο δημόσιο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» όλοι γίνονται μάρτυρες του ίδιου σκηνικού. Και είναι απορίας άξιον το πως είναι δυνατόν να επιβιώνουν ακόμα άτομα που «υπηρετούν» τον χώρο από δύο και τρία πόστα ταυτόχρονα, επί δεκαετίες. Συνεχίζουν δε οι γνώριμες σε όλους φιγούρες του παρελθόντος να προωθούν στο χώρο και τα συγγενικά τους πρόσωπα, ωσάν το δημόσιο κολυμβητήριο να είναι Βασίλειο.

Δεν φτάνουν αυτά, το χειρότερο είναι η χρόνια ιδιοκτησιακή αντίληψη που ξεκινά από το ΠΕΑΚ και φτάνει σε καθημερινές ιστορίες. Σε αντιαθλητικές ιστορίες. Ανακάτεμα διαδρομών, χρήση αιθουσών και άλλα πολλά.

Η διοίκηση του ΝΟΠ πιστεύει πως την κρίσιμη αυτή περίοδο πρέπει να απομονωθούν οι άνθρωποι με τις συγκεκριμένες συμπεριφορές, να εκλείψουν οι υπόγειες διαδρομές, να παταχθούν τέτοιες συμπεριφορές και φαινόμενα, να σταματήσουν οι μηχανισμοί τους, προς όφελος του ναυταθλητισμού και της πόλης.

Ο ΝΟΠ παρακολουθεί, ο ΝΟΠ κάνει υπομονή, ο ΝΟΠ υποχρεούται να προστατεύσει τον Ναυταθλητισμό. Και ως εκ τούτου θα αντιδράσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports