Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Καλό παράδεισο, δάσκαλε Σπύρο Βουλγαράκη"

"Καλό παράδεισο, δάσκαλε Σπύρο Βουλ...

Η ανακοίνωση των Nortenos Patras-Nuestra Familia

Τη θλίψη του για το θάνατο του Σπύρου Βουλγαράκη εξέφρασε με ανακοίνωσή του και ο σύνδεσμος φιλάθλων της Παναχαϊκής Nortenos Patras-Nuestra Familia, αναλυτικά:

"Ημέρα θλίψης η σημερινή για την ομάδα μας. Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που ανακάλυψε τους ποδοσφαιρικούς ήρωες της ομάδας μας. H "ψυχή" του γηπέδου της Παναχαϊκής. Kαθημερινά στην Αγυιά,εκεί που υπό δύσκολες συνθήκες ,όπως τον θυμόμαστε και εμείς που περάσαμε κάποιο διάστημα από τις ακαδημίες της ομάδας, να δίνει τον αγώνα του ώστε να αναδειχθούν οι καινούργιοι παιχταράδες που τίμησαν και αγάπησαν την ομάδα μας. Η "χρυσή πεντάδα " τη δεκαετία 70 με τους Δαβουρλή, Ρήγα, Λεβεντάκο Μιχαλόπουλο αλλά και μεταγενέστερα,παίκτες όπως ο Γιάννης Ψαρράς, ο Πάρης Γεωργακόπουλος, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ο Θόδωρος Πατρώνης, ο Γιώργος και ο Μπάμπης Σπανοσωτηρόπουλος, ο Ανδρέας Αλεβιζόπουλος, ο Τάκης Κυριακόπουλος και πάρα πολλοί άλλοι αποτελούν ανακαλύψεις του Σπύρου Βουλγαράκη.

Ο "κύρ Σπύρος" πάντα αυστηρός αλλά και αγαπητός σε όλους, μέχρι και πριν λίγα χρόνια ,ήταν κάθε μέρα στον αγαπημένο του χώρο το ιστορικό γήπεδο της Αγυιάς ,δείχνοντας τα μυστικά του αθλήματος σε παιδιά και νέους.Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας.

Μια τεράστια προσωπικότητα για την ομάδα έφυγε από την ζωή. Ένας από τους πραγματικά μεγάλους που τίμησαν την ομάδα,τόσο σαν παίκτης την δεκαετία του 50 αλλά και σαν προπονητής, ταξιδεύει από σήμερα στα γήπεδα του ουρανού για να συναντήσει τα "καμάρια" του που τίμησαν όσο κανείς άλλος την ομάδα και την πόλη...

Θα τα λες ωραία εκεί ψηλά με τον Δαβουρλή τον Ρήγα,τον Λεγάτο κ.α, για τα ένδοξα χρόνια της ομάδας που ζήσατε και αποτελείτε σημείο αναφοράς και θα στεναχωριέστε που η αγαπημένη σας Παναχαϊκή συνεχίζει να ζει μαύρες μέρες...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ, ΚΥΡ -ΣΠΥΡΟ ...

"ΓΙΑ ΝΑ Τ΄ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ..."

NORTENOS PATRAS~NUESTRA FAMILIA"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports