Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαΐα: Τα είπε με Καμίνη και Μπουτάρη ο Χρήστος Νικολάου - Κάλεσε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να επισκεφθεί τον Δήμο

Δυτική Αχαΐα: Τα είπε με Καμίνη και Μπου...

Συναντήσεις στο περιθώριο των εκλογών της ΚΕΔΕ

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου για τις εκλογές της ΚΕΔΕ και στο περιθώριο της εκλογικής διαδικασίας είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Οκ, Νικολάου με τον κ. Καμίνη συζήτησαν το θέμα της συνεργασίας στον  τομέα της καθαριότητας ζητώντας στο μέτρο του δυνατού, τη βοήθειά του για την ενίσχυση με οχήματα, του τομέα καθαριότητας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με την διάθεση αυτών που δεν χρειάζεται πλέον ο Δήμος Αθηναίων. Ο κ. Καμίνης φαίνεται να  εξετάζει θετικά αυτή την προοπτική, όπως αναφέρει στο thebest.gr o  Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Ο Χρήστος Νικολάου στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη πρόβαλε την ανάγκη στήριξης  της  παραγωγής κρασιού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Ο κ. Μπουτάρης με μακρόχρονη κι επιτυχημένη πορεία στο χώρο της οινοποιίας και της παραγωγής κρασιών με ονομασία προέλευσης, κλήθηκε από τον κ. Νικολάου να επισκεφθεί την περιοχή προκειμένου να δώσει χρήσιμες κατευθύνσεις στους εμπλεκομένους με την παραγωγή του τοπικού οίνου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης   αποδέχτηκε την πρόσκληση και όπως τονίζει ο κ. Νικολάου θα οριστεί στο επόμενο διάστημα η ημερομηνία και το πλαίσιο της επίσκεψης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις