Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ζέτα Μακρυπούλια, πρωταγωνίστρια της νέας κινηματογραφικής κωμωδίας "Στα Καλά Καθούμενα" κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία

Η Ζέτα Μακρυπούλια, πρωταγωνίστρια της ν...

Το φιλμ παίζεται από σήμερα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα

Η γοητευτική ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια είναι η βασική πρωταγωνίστρια στη νέα διασκεδαστική κωμωδία με τίτλο «Στα Καλά Καθούμενα» σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα που από απόψε (23 Οκτωβρίου 2014) ξεκινά να προβάλλεται πανελλαδικά και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Μάλιστα πολλές σκηνές της αστείας ταινίας που έχει πάρει συμπαθείς κριτικές, έχουν γυριστεί στο γειτονικό νομό Ηλείας, σε περιοχές όπως η Κυλλήνη. Η 36χρονη Ζέτα Μακρυπούλια που τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην μακρινή Αυστραλία όπου είχε συνοδεύσει τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, πρόλαβε να επιστρέψει στην Αθήνα για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας που δόθηκε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου το βράδυ στον κινηματογράφο Αθήναιον από την εταιρεία διανομής Feelgood και τον ΟΤΕ που είναι συμπαραγωγός.

Στην ταινία «Στα Καλά Καθούμενα», εκτός από την λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια (που εμφανίζεται με καρέ μαλλιά), παίζουν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους στο ρόλο μίας καλόγριας αλλά και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Τζόυς Ευείδη, η Ναταλία Δραγούμη, ο Τάσος Παλαντζίδης, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, ο Γιώργος Κοψιδάς και guest star ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Το τραγούδι της ταινίας υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και το ερμηνεύει ο Πάνος Μουζουράκης.

Η Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια) θα μπει δυναμικά στη ζωή του Μπάμπη, πατώντας το γκάζι και γκρεμίζοντας έναν τοίχο το σπιτιού του και θα τον παρασύρει σε ένα ταξίδι στην εξοχή της Πελοποννήσου, στη διάρκεια του οποίου θα συναντήσουν μία ψεύτικη καλόγρια.

Τα τρία αυτά πρόσωπα σχηματίζουν μια «παρέα» γύρω από την οποία διάφοροι άλλοι χαρακτήρες θα ξεπηδήσουν, χαρακτήρες-τύποι της ελληνικής κοινωνίας, με ένα παρουσιαστικό και μια στάση αρκετά χονδροκομμένη και παράλογη, όπως ταιριάζει στις φαρσοκωμωδίες. Ο Μπάμπης σε όλη αυτή τη διαδρομή παθαίνει διάφορα «καψόνια», αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις με το αφελές βλέμμα ενός αθώου παιδιού. Σε κάποιες περιπτώσεις, τα παθήματά του δείχνουν να έχουν εμπνευστεί από εκείνα του Σαρλό, όπως αναφέρει άρθρο του click@life.

Η ταινία βγάζει γέλιο και το κυριότερο έχει καλές ερμηνείες και συνεχείς ανατροπές που δεν τις περιμένεις.

Η Ζέτα Μακρυπούλια να θυμίσουμε πως έκανε τα πρώτα βήματα της στην τηλεόραση σε ηλικία μόλις 13 ετών, μέσα από τηλεοπτικές διαφημίσεις ενώ είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή Ciao ANT1. Έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο "Θέατρο των αλλαγών" ενώ από τους πιο επιτυχημένους της ρόλους ήταν αυτός της Αμαλίας στο αγαπημένο σήριαλ «Στο πάρα πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αν και γεννημένη στην Αθήνα έλκει την καταγωγή της από τον γειτονικό νομό της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα την περιοχή Ποταμούλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture