Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Aegean: Προσφορά εισιτηρίων από 24 ευρώ για πτήσεις εσωτερικού

Aegean: Προσφορά εισιτηρίων από 24 ευρώ ...

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων από 23 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014

Με προσφορά 500.000 εισιτηρίων για πτήσεις εσωτερικού, με τιμή από 24 ευρώ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 37 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα, γιορτάζονται τα πρώτα γενέθλια της συνένωσης των αεροπορικών εταιρειών Αegean- Οlympic Air.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων από 23 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014 και αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Νοεμβρίου 2014 έως τις 30 Ιουνίου 2015 για όλο το δίκτυο εσωτερικού της Aegean και της Olympic Air.

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσιάζει τη νέα της προσφορά για τους κατόχους των καρτών Blue και Gold του προγράμματος Miles & Bonus. Πιο συγκεκριμένα, η Aegean προσφέρει έκπτωση 25% για εξαργύρωση μιλίων σε εισιτήρια εσωτερικού για κρατήσεις από 23 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Νοεμβρίου 2014 έως τις 20 Μαρτίου 2015.

«Ένα χρόνο μετά τη συνένωσή της με την Olympic Air, η Aegean παραμένει πιστή στη δέσμευση για καθολική κάλυψη του εσωτερικού της χώρας, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση και στο πιο μικρό νησί» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αegean.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά