Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Tα νέα "Χελωνιντζάκια" με πρωταγωνίστρια την Μέγκαν Φοξ προβάλλονται στην Πάτρα

Tα νέα "Χελωνιντζάκια" με πρωτ...

Sτα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Η πρώτη νέα live action κινηματογραφική ταινία των «Teenage Mutant Ninja Turtles», σε παραγωγή του Μάικλ Μπέι που έχει «σκίσει» στα Αμερικάνικα και διεθνή ταμεία, από σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε).

Το φιλμ που απευθύνεται στο παιδικό, νεανικό κοινό είναι γεμάτο από εντυπωσιακά ψηφιακά εφέ και σκηνές δράσης με ατού, την παρουσία της γοητευτικής ηθοποιού Μέγκαν Φοξ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, να υποδύεται τη φίλη των Χελώνων Νίντζα, Έπριλ. Η ταινία που σίγουρα δεν φιλοδοξεί να κερδίσει δάφνες κριτικής, έρχεται να δώσει μια πιο ενήλικη αντιμετώπιση στα μέχρι τώρα παιδιάστικα Χελωνονιντζάκια, όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα.

Στα ταμεία πάντως η συγκεκριμένη ταινία τα κατάφερε να ξεχωρίσει και να φιγουράρει με κοντά 190 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στις ΗΠΑ και άλλα 185 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο, νούμερο που ούτε κατά διάνοια έχουν πλησιάσει άλλες σοβαρότερες και με νόημα ταινίες.

Σύμφωνα με το στόρι, μία δυναμική ρεπόρτερ και τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες εξπέρ των πολεμικών τεχνών συμμαχούν για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από έναν Αμερικανό σατανικό επιχειρηματία κι έναν Ανατολίτη αρχι-γκάνγκστερ. Θεαματική περιπέτεια δράσης που απευθύνεται αποκλειστικά σε προ-εφηβικής ηλικίας θεατές, όπως τονίζει το Αθηνόραμα.

Ξεκινώντας από τις κόμικς σελίδες των Κέβιν Ίστμαν και Πίτερ Λερντ, οι τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες-υπερασπιστές του καλού, με ονόματα ζωγράφων της Αναγέννησης, έγιναν γνωστές μέσα από μια δημοφιλή στο ανήλικο κοινό, τηλεοπτική σειρά των ’80s. Στις αρχές του ’90 μετακόμισαν με σχετική επιτυχία στη μεγάλη οθόνη για μια σειρά τριών live action ταινιών, για να επανέλθουν ως animation το 2007.

Ο Τζόναθαν Λίμπεσμαν της «Παγκόσμιας Απειλής – Battle Los Angeles» και της «Οργής των Τιτάνων» του 2012, χειρίζεται δεξιοτεχνικά τα εφέ σε τουλάχιστον δυο-τρεις σκηνές εντυπωσιακής δράσης.

Διάρκεια: 101 λεπτά. Την διανομή του φιλμ έχει αναλάβει η εταιρεία UIP.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture