Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί τσαντάκηδες - Είχαν αρπάξει την τσάντα 31χρονου

Πάτρα: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί τσαντάκ...

Κατασχέθηκαν (49) φυσίγγια, ένα σουγιάς και ένα μαχαίρι

Συνελήφθησαν χθες (22-10-2014) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, δύο 22χρονοι και ένας 20χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης ληστείας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοκατοχής.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δύο ακόμα συνεργοί τους, ηλικίας 21 ετών και οι δύο, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Ειδικότερα προχθές (21-10-2014) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, οι πέντε ημεδαποί που επέβαιναν σε δίκυκλα, ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν 31χρονο ημεδαπό, όπου με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή.

Για τον εντοπισμό των δραστών ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των τριών δραστών και τη σύλληψή τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου, στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 49 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ένα σουγιά και ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 33 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις