Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Σαμαράς θα εκπροσωπήσει τον Αναστασιάδη στη Σύνοδο Κορυφής

Ο Σαμαράς θα εκπροσωπήσει τον Αναστασιάδ...

Μετά την περιπέτεια της υγείας του Κύπριου προέδρου

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα εκπροσωπήσει στη Σύνοδο Κορυφής τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος δεν θα συμμετάσχει στις εργασίες της, λόγω της περιπέτειας της υγείας του.

«Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και θα εκφράσει τις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας», γνωστοποίησε μέσω Twitter ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως διευκρίνιζαν κυπριακές πηγές, στη Σύνοδο Κορυφής μπορούν να λάβουν το λόγο μόνο ηγέτες της ΕΕ, συνεπώς με δεδομένη την απουσία του κ. Αναστασιάδη, τις κυπριακές θέσεις θα τις αναπτύξει ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αναστασιάδης νωρίς το πρωί εισήχθη σε νοσοκομείο των Βρυξέλλων ύστερα από παρατεταμένη ρινορραγία. Τελικά διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό οφείλεται σε υψηλή υπέρταση.

Αργότερα, ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε ότι ο Κύπριος πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του και ότι βρίσκεται στο ξενοδοχείο του. Όπως έγινε γνωστό, του συνεστήθη να παραμείνει κλινήρης για τις επόμενες 48 ώρες, προς αποφυγή επανάληψης του περιστατικού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις