Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο "Θρύλος" σκότωσε και την Γιουβέντους μέσα στο Καραϊσκάκη!

Ο "Θρύλος" σκότωσε και την Γιο...

Την κέρδισε 1-0

Με το υπέροχο γκολ του Κασάμι από το πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός κέρδισε, πριν από λίγο, στο Καραϊσκάκη, με 1-0 την Γιουβέντους στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λίνγκ.

Οι «Ερυθρόλευκοι» έπιασαν, κατά διαστήματα, πολλή καλή απόδοση ενώ ο ήρωας της ομάδας, στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο ο οποίος στην κυριολεξία κατέβασε ρολά…

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μίτσελ έφτασε τους 6 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή του Α’ ομίλου μαζί με τους «ροχιμπλάνκος» και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση!

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Ατλέτικο 6 (8-3)
Ολυμπιακός 6 (4-4)
Γιουβέντους 3 (2-2)
Μάλμε 3 (2-7)

Πώς έπαιξε:

Απαντώντας στον ενισχυμένο άξονα της Γιουβέντους, ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τον Εντινγκά αντί του Αφελάι θωρακίζοντας μεσοαμυντικά τον Ολυμπιακό στην αποψινή μάχη. Ο Αφρικανός μαζί με τον Μιλιβόγεβιτς έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ηγέτης φύσει και θέσει ο Τσόρι σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τον Κασάμι να κάνει υποδειγματικό τελείωμα στη φάση του γκολ χωρίς ν’ αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Μπουφόν. Καθοριστικές επεμβάσεις του Ρομπέρτο στο β’ ημίχρονο σε προσπάθειες των Μοράτα, Πογκμπά και Τέβες. Στις νίκες συνήθως όλο το μερίδιο της επιτυχίας πηγαίνει (μόνο) στους παίκτες. Με τη διαχείριση του ματς, ο Μίτσελ πιστώνεται κι αυτός το δικό του μερίδιο.

Το ματς:

Με τη γνωστή ώθηση που δίνει η έδρα του, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκανε τη Γιουβέντους να τον αισθανθεί. Ο Μασουακού από αριστερά ξεκίνησε δύο επιθετικές ενέργειες, στη μία ο Κιελίνι με καθοριστική παρέμβαση αποσόβησε στον κίνδυνο, στην έτερη ο Μήτρογλου αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ λίγο αργότερα ο Μπουφόν πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στην εκτέλεση φάουλ του Τσόρι κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο Ολυμπιακός έδειξε τις διαθέσεις του, ταυτόχρονα όμως είχε να αντιμετωπίσει μια Γιουβέντους, η οποία έδειχνε ότι ανά πάσα στιγμή είχε τη δυναότητα να εκμεταλλευτεί το παραμικρό ερυθρόλευκο λάθος. Σε μια αδράνεια στα μετόπισθεν, ο Ελαμπντελαουΐ έσωσε σωτήρια πάνω στην γραμμή στο πλασέ του Τέβες, κρατώντας όρθιους τους «ερυθρόλευκους»!

Και ήρθε ο Τσόρι με μια προσωική ενέργεια, όπου τράβηξε τρεις παίκτες πάνω του, ν’ αφήσει χώρο αρχικά για τον Μήτρογλου κι εν συνεχεία για τον Κασάμι, με τον Ελβετό να τελειώνει υποδειγματικά την φάση στην δεξιά γωνία της εστίας του Μπουφόν και να σηκώνει στο… πόδι το φαληρικό γήπεδο!

Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό και ακολούθησε ένα χιτσκοκικό τελευταίο ημίωρο με όλη τη Γιουβέντους να έχει βγει μπροστά για το γκολ! Όμως απέναντί της συνάντησε έναν ανίκητο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο σταμάτησε τους «μπιανκονέρι» κρατώντας ανέπαφη την εστία του και τους «ερυθρόλευκους» με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα εν όψει της συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports