Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Ο κόσμος της Πάτρας πρέπει να στηρίξει την ομάδα"

"Ο κόσμος της Πάτρας πρέπει να στηρ...

Κάλεσμα στον κόσμο της Παναχαϊκής απηύθυνε ο Βαγγέλης Μπαλασάκης

Ο νεαρός τερματοφύλακας της Παναχαϊκής Βαγγέλης Μπαλασάκης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα της Πάτρας και ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους στόχους της Παναχαϊκής και στις δυσκολίες που έχει το φετινό Πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για το ματς που έρχεται με αντίπαλο την Επισκοπή.

Μιλώντας στον Σπορ FM Πάτρας, ο Μπαλασάκης είπε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω τι έχει γίνει και δεν έρχεται. Όμως, γίνεται μια ωραία προσπάθεια φέτος, με νεανική ομάδα. Είμαστε όλοι κοντά της, από τον φροντιστή μέχρι τον πρόεδρό μας, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, οπότε καλό θα ήταν να έρθει ο κόσμος και να μας βοηθήσει».

Για την αναμέτρηση με την Επισκοπή σημείωσε: «Από την αρχή έχουμε πει ότι δεν υπάρχει για εμάς εντός ή εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε τον ίδιο στόχο και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι ο αγώνας με την Επισκοπή είναι δύσκολος, σε μία δύσκολη έδρα και με μία καλή ομάδα. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και ευελπιστώ ότι θα είμαστε τυχεροί και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σε ερώτηση για το αν η Παναχαϊκή θα δυσκολευτεί λόγω του συνθετικού χλοοτάπητα, είπε: «Όταν έχεις συνηθίσει να παίζεις σε φυσικό χορτάρι, είναι διαφορετικές οι καταστάσεις αλλά θα κάνουμε προπονήσεις σε πλαστικό για να προετοιμαστούμε. Θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί, δυνατοί και καλοί».

Για την ομάδα γενικότερα, δήλωσε: «Έχουμε όρεξη γιατί είμαστε μικροί ηλικιακά. Αυτό μας το βγάζει ο προπονητής που μας δείχνει την κατεύθυνση, μας δίνει το πλάνο. Εμείς ακολουθούμε κατά γράμμα ό,τι μας λέει ώστε να κερδίσει η ομάδα, να κερδίσει ο προπονητής και μέσω αυτού του συνδυασμού, να κερδίσουμε κι εμείς».

Για τη Football League, ανέφερε: «Είναι έτσι το Πρωτάθλημα φέτος με τις πολλές ομάδες που πέφτουν, που χρειάζεται ιδιαίτερα προσοχή παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι μικρό το Πρωτάθλημα οπότε κάθε παιχνίδι είναι σαν μικρός τελικός. Εμείς πρέπει να κοιτάμε αγώνα με αγώνα χωρίς αυτό να μειώνει τις προσδοκίες μας. Είμαστε Παναχαϊκή, είμαστε μεγάλη ομάδα, ξέρουμε τι φοράμε στο στήθος μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε στο τέλος να άνουμε τη συγκομιδή μας και να είμαστε ευτυχισμένοι υλοποιώντας τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports