Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στις φυλακές του "Αγίου Στεφάνου"

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθε...

Πρόκειται για έναν Παλαιστίνιο και έναν Αλγερινό

Η Αστυνομία συνέλαβε δυο κρατουμένους των φυλακών του "Αγίου Στεφάνου" της Πάτρας, ως πρωταγωνιστές της συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, μεταξύ των κρατουμένων. Πρόκειται για έναν Παλαιστίνιο και έναν Αλγερινό, οι οποίοι επιτέθκαν με μαχαίρι εναντίον πέντε συγκρατουμένων τους, άλλων εθνικοτήτων. Από τη συμπλοκή δυο άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν, χθες ο απόγευμα, στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών, από αστυνομικούς του Δ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Παλαιστίνης και Αλγερίας, ηλικίας 37 ετών αμφότεροι, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, προχθές (20-10-2014) το απόγευμα, στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου, οι δύο δράστες, που είναι έγκλειστοι στο Κατάστημα, επιτέθηκαν σε τέσσερις υπηκόους Νιγηρίας ηλικίας 46,45,41,40 ετών και σε ένα υπήκοο Σομαλίας ηλικίας 31 ετών και με τη χρήση μαχαιριού προκάλεσαν τραύματα στον 46χρονο και τον 45χρονο και σωματικές βλάβες στους υπόλοιπους.

Από την προανάκριση που ενήργησαν αστυνομικοί του Δ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών και συνελήφθησαν.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις