Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα σφοδρή επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για την "Διαύγεια"

Νέα σφοδρή επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτ...

Ανακοίνωση το μεσημέρι

Νέες αιχμές κατά του Κυρ. Μητσοτάκη αφήνει το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά με αφορμή την απόσυρση διάταξης από τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τα «ανοιχτά δεδομένα» του Δημοσίου.

Με ανακοίνωσή του συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ «εκφράζει την ικανοποίησή του σχετικά με την παρέμβαση της υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύης Χριστοφιλοπούλου με την οποία απεσύρθη διάταξη που είχε κατατεθεί στη Βουλή και με την οποία εξαιρούνταν διοικητικές πράξεις από την υποχρεωτική δημοσίευσή τους στη ‘Διαύγεια’».

Η Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζει μάλιστα ότι «ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης είχε αποδεχθεί και υπογράψει τη σχετική τροπολογία που είχε εισηγηθεί το υπουργείο Οικονομικών» ενώ δηλώνει ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να υπονομεύσει το πρόγραμμα ‘Διαύγεια’».

Σημειώνει τέλος πως το Κίνημα «πρωτοστατεί στη Βουλή στο να αναρτούν υποχρεωτικά τα στοιχεία τους στη ‘Διαύγεια’ και νέοι φορείς όπως οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις