Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την χθεσινή πρεμιέρα του φιλμ "Στα Καλά Καθούμενα" με την Ζέτα Μακρυπούλια στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την χθεσινή πρεμιέρα του ...

Το φιλμ από 23 Οκτωβρίου 2014 θα προβάλλεται και στην Πάτρα

Η λαμπερή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται... “στα καλά καθούμενα” μεταμορφώνεται στη δυναμική και ωραία “Αθηνά” και τα κάνει όλα άνω κάτω!

Στο πλευρό της, η σέξι καλόγρια Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ένα μυστικό που θα βάλουν σε μπελάδες τη ζωή του ανυποψίαστου Μπάμπη (Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου) και θα τα σαρώσουν όλα.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην χιουμοριστική περιπέτεια «Στα Καλά Καθούμενα», τη νέα κινηματογραφική κωμωδία με την υπογραφή του Νίκου Ζαπατίνα που βγαίνει στις αίθουσες (και της Πάτρας, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) από αυτή την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 με υψηλές εμπορικές προσδοκίες.

Η avant premiere της ταινίας έγινε χθες Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 βράδυ σε αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία των πρωταγωνιστών και του Νίκου Ζαπατίνα. Ο κινηματογράφος Αθήναιον στους Αμπελόκηπους γέμισε κόσμο και οι πρωταγωνιστές έδωσαν το “παρών” στην πρώτη προβολή της ταινίας. Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν εντυπωσιακή ντυμένη στα μαύρα ενώ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εμφανίστηκε με νέα κόμμωση στα μαλλιά. Ήταν παρών και ο σύζυγος της, ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης.

“Στα καλά καθούμενα μπορεί να σκοντάψουμε και να βρεθούμε φαρδείς πλατείς στο πεζοδρόμιο. Στα καλά καθούμενα, μπορεί μπαίνοντας στο λεωφορείο να μας πάρουν το πορτοφόλι. Στα καλα καθούμενα, μας έρχεται ένα χαράτσι, αλλά ... στα καλά καθούμενα, ερωτευόμαστε, μας πέφτει ένα τριπλό τζακ πότ και διάφορα άλλα ευχάριστα αυτή τη φορά”, λέει ο Νίκος Ζαπατίνας, σκηνοθετώντας μια από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες των τελευταίων χρόνων, όπως λέγεται.

Βασική προϋπόθεση του; Να ξεβολευτούμε λιγάκι και να δούμε τι μπορεί να μας συμβεί στα καλά καθούμενα... Οι πρωταγωνιστές αφέθηκαν σε αυτό και δεν έχασαν!

Την ταινία διανέμει στις αίθουσες η εταιρεία Feelgood. Έχουν γίνει γυρίσματα και στο νομό Ηλείας.

Οι φωτογραφίες είναι από το tlife.gr.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Θωμαίς Ανδρούτσου και Γιώργος Κοψιδάς.

Θωμαίς Ανδρούτσου και Γιώργος Κοψιδάς.

Θωμαίς Ανδρούτσου και Γιώργος Κοψιδάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight