Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tα "έχωσαν" Λαζόπουλος και Πανούσης στον Σταύρο Θεοδωράκη χθες στο «Αλ Τσαντίρι»

Tα "έχωσαν" Λαζόπουλος και Παν...

Όπως είπε με νόημα ο ανατρεπτικός τραγουδοποιός, «ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πάει χωρίς αμοιβή ούτε μέχρι το περίπτερο»!

«Είναι κρίμα που ο Ντοστογιέφσκι δεν σε είχε γνωρίσει πριν γράψει τον Ηλίθιο»! Κάπως έτσι χαρακτήρισε τον πρώην δημοσιογράφο και νυν επικεφαλής της πολιτικής παράταξης «Το Ποτάμι» Σταύρο Θεοδωράκη, ο Λάκης Λαζόπουλος στο χθεσινό «Αλ Τσαντίρι» στο κανάλι του Alpha που βγήκε live από το Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Την πιο σκληρή επίθεση μέχρι τώρα λοιπόν εξαπέλυσε ο δημοφιλής Λάκης Λαζόπουλος στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπως γράφει το σάιτ newsit.gr, μέσα από το χθεσινό Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για "ρεσιτάλ ανοησίας" και στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν πάει στα καλά του ο άνθρωπος...». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Τζίμη Πανούση που πρόβαλλε ο Λαζόπουλος.

Ο τολμηρός, καυστικός και ανατρεπτικός Πανούσης αφού πρώτα «στόλισε» το ΚΚΕ κατόπιν είπε για τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι τον εκτιμούσε ως δημοσιογράφο μέχρι την μέρα που του έδωσε μία συνέντευξη για το ΚΛΙΚ όπου όσα είχε πει για συμφέροντα και γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες, λογοκρίθηκαν και έμειναν απέξω από το δημοσιευμένο άρθρο. «Τον ξέρω καλά τον Σταύρο Θεοδωράκη δεν πάει χωρίς αμοιβή ούτε μέχρι το περίπτερο», είπε με νόημα ο Τζίμης Πανούσης αφήνοντας υπονούμενα για τις προθέσεις και στόχους του νέου αυτού κόμματος που από την πρώτη στιγμή συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και κεντρικών μήντια.

*Στο μεταξύ από την σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου δεν γλίτωσε χθες και ο βετεράνος Πατρινός εκδότης της εφημερίδας «Η Γνώμη», Χρ. Χριστόπουλος, πλάνο του οποίου από την παρουσία του στην πρόσφατη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση πρόβαλε το «Τσαντίρι» σε χιουμοριστικό «ζουμ»!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight