Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Aνατριχίλες, ουρλιαχτά τρόμου και πάνω από 4.000 εισιτήρια στην Πάτρα για την "Annabelle"

Aνατριχίλες, ουρλιαχτά τρόμου και πάνω α...

Πανελλαδικά η ταινία τρόμου με την φοβερή και τρομερή κούκλα ήδη έχει ξεπεράσει τα 50.000 εισιτήρια

Εντυπωσιακό ήταν το εμπορικό ξεκίνημα του τρομακτικού μεταφυσικού φιλμ «Annabelle» στα Ελληνικά ταμεία και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου προβάλλεται με επιτυχία από την περασμένη Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014.

Η φονική - δαιμονισμένη κούκλα που «έκοψε την ανάσα» του κοινού στην περσινή ταινία τρόμου «Το Κάλεσμα – The Conjuring» επέστρεψε σε δική της ταινία πλέον, σε σκηνοθεσία του Τζον Λεονέτι, πιο τρομακτική από πoτέ! Κι απ’ ότι φαίνεται το κοινό και δη το νεανικό αρέσκεται σε τέτοιου είδους ταινίες μιας και πανελλαδικά, σε 62 αίθουσες το φιλμ «Annabelle» έχει ήδη ξεπεράσει τα 50.000 εισιτήρια ενώ στην Πάτρα όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Αλέξης Μπιτούνης, διευθυντής των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε έχει κιόλας ξεπεράσει τα 4.000 εισιτήρια.

Για παράδειγμα χθες Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 το βράδυ κόπηκαν στα Ster Cinemas της Πάτρας κοντά στα 1000 εισιτήρια, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν για την «Annabelle». Η ταινία τρόμου βέβαια τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου θα έχει ισχυρότατο ανταγωνισμό καθώς στην Πάτρα κάνουν πρεμιέρα όχι μία ούτε δύο αλλά 6 συνολικά νέες ταινίες, ανάμεσα τους και μία Ελληνική κωμωδία, η ταινία «Στα Καλά Καθούμενα» του Νίκου Ζαπατίνα με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ταινία «Annabelle» έχει για πρωταγωνιστές στον ρόλο της Μία, την γοητευτική Άναμπελ Γουόλις (X-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ) και στο ρόλο του Τζον, τον Γουόρντ Χόρτον (που έπαιξε στον «Λύκο της Wall Street»).

Σύμφωνα με το στόρι, η vintage κούκλα που επιλέγει να κάνει δώρο ο Τζον Φορμ στην έγκυο γυναίκα του, Μία, μοιάζει να είναι ιδανική. Η χαρά της Μία για την κούκλα Annabelle δεν θα κρατήσει για πολύ όμως… Σύντομα, το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών. Φεύγοντας, οι σατανιστές δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle!

Η ταινία στις ΗΠΑ έχει ως τώρα κάνει εισπράξεις άνω των 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ταινία διανέμει η Village Films.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture