Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών Ηλείας καταδικάζει την αύξηση των Δημοτικών Τελών στο Δήμο Ζαχάρως

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών Ηλείας καταδικ...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΙΝΚΑ Ηλείας Φώτης Αλεξόπουλος με αφορμή την αύξηση των δημοτικών τελών από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Ζαχάρως αναφέρει τα εξής:

"Καταδικάζουμε την αύξηση των Δημοτικών Τελών από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζαχάρως.

Θα περιμέναμε σε καιρούς ανέχειας, ανεργίας  και απόλυτης  φτώχειας να προστατευτούν έστω τα ειδικά στρώματα πολιτών όπως τα Άτομα με ειδικές ανάγκες, οι Άνεργοι, οι Πολύτεκνοι, οι μονογονεικες οικογένειες άλλα από τι φαίνεται ο Δήμος Ζαχάρως δεν έχει τέτοιες προθέσεις.

Εμείς ως Ινστιτούτο καταναλωτών απαιτούμε από την Οικονομική επιτροπή του Δήμου Ζαχάρως την Άμεση ανάκληση της απόφασης.

Απαιτούμε από τους (Συνάδελφους) Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων & Ανεξάρτητους, να καταψηφίσουν το θέμα της Οικονομικής Επιτροπής όταν κατατεθεί ως θέμα Ημερήσιας Διάταξης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς συζήτηση και λήψη απόφασης.

Παραμένουμε στον αγώνα και διεκδικούμε ως Πολίτες – Καταναλωτές μειωμένα δημοτικά τέλη όπως άλλωστε στο δελτίο τύπου που αποστείλαμε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού Ηλείας και τονίζουμε ότι, απαιτούμε για τους πολίτες- καταναλωτές  από τους 7 δήμους της Ηλείας ΜΕΙΩΣΗ  των Δημοτικών Τελών σε όλους τους Καταναλωτές………… ειδικά δε στα προαναφερόμενα "ειδικά στρώματα".

Επισημαίνουμε ότι όχι μόνο ο Δήμος Ζαχάρως, αλλά και όλοι οι Δήμοι του Νομού Ηλείας θα μας βρουν απέναντι τους σε τέτοιες αποφάσεις τις οποίες θεωρούμε ανεπίτρεπτες ειδικά σε τέτοιους καιρούς."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις