Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο λαικός τραγουδιστής Νικηφόρος αυτή την Τετάρτη live στην Πάτρα

Ο λαικός τραγουδιστής Νικηφόρος αυτή την...

Σε γνωστό νεανικό στέκι στην Γεροκωστοπούλου

Την Πάτρα ο νεαρός λαικός τραγουδιστής Νικηφόρος Βυθούλκας την θυμάται και την αγαπά από την περίοδο που φοιτούσε εδώ στο τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο μοντέρνος λαικός ερμηνευτής που έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αναμένεται για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα όπου είχε ξαναέρθει τελευταία φορά την τελευταία Πέμπτη της Αποκριάς 27 Φεβρουαρίου 2014. Αυτή τη φορά ο Νικηφόρος θα τραγουδήσει live σε μία μοναδική εμφάνιση στο Navona club di Oggi στην Γεροκωστοπούλου και Ηφαίστου, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 το βράδυ.

Ο Νικηφόρος αναδείχθηκε και έγινε ευρύτερα γνωστός πριν από μερικά χρόνια μέσα από το μουσικό ριάλιτι X Factor 2 του ΑΝΤ1. Έχει γεννηθεί τον Μάιο του 1988 και μοίρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στην Πρέβεζα και τη Ρόδο, τις ιδιαίτερες πατρίδες του πατέρα και της μητέρας του αντίστοιχα.

Το «Υποσχέσου» ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2010, που ήταν μια υπέροχη δυναμική μπαλάντα που αγαπήθηκε και ξεχώρισε. «Υποσχέσου» ήταν και ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού του άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τη Heaven με 10 νέα τραγούδια τον Οκτώβριο του 2010, από το οποίο ξεχώρισαν ραδιοφωνικά τα singles «Σε ένα φιλί σου» και «Μια ματιά».

Άλλες του επιτυχίες είναι τα κομμάτια «Μη μου λες πως μ’ αγαπάς», «Τρελός» και βέβαια το «Φτάνω στο Θεό».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View