Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Την έκλεψαν ομοεθνείς της στη μέση του δρόμου

Ηλεία: Την έκλεψαν ομοεθνείς της στη μέσ...

Της άρπαξαν την τσάντα μέσα στην οποία είχε 6.500 ευρώ, το διαβατήριό της, κοσμήματα αξίας 500 ευρώ και ένα κινητό

Ακόμη κι αν φοβόταν το ενδεχόμενο να πέσει θύμα κλοπής μια αλλοδαπή που ζει στην Ηλεία, δεν θα περίμενε ποτέ ότι αυτό θα συνέβαινε στην εθνική οδό και μάλιστα ότι οι δράστες της κλοπής θα ήταν... συμπατριώτες της που της έπιασαν την κουβέντα δήθεν χαρούμενοι για την κοινή τους καταγωγή!

Η 39χρονη Βουλγάρα είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της στην άκρης της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος του Κουρτεσίου, όταν είδε ξαφνικά να κόβει ταχύτητα ένα άλλο αυτοκίνητο με πινακίδες Βουλγαρίας και να σταματά κοντά της. Αρχικά χάρηκε που είδε ομοεθνείς της και δεν άργησαν να πιάσουν συζήτηση σχετικά με το τι έκανε ο καθένας τους στην Ελλάδα.

Κάποια στιγμή, οι επιβάτες του Ι.Χ. αποχαιρέτισαν την 39χρονη και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όταν, όμως, εκείνη μπήκε στο δικό της αυτοκίνητο, διαπίστωσε ότι από το κάθισμα του συνοδηγού που είχε κάνει φτερά η τσάντα της, μέσα στην οποία είχε 6.500 ευρώ, το διαβατήριό της, κοσμήματα αξίας 500 ευρώ και ένα κινητό! Η αλλοδαπή κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία, που ερευνά για να εντοπίσει τους συμπατριώτες της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις