Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκίνησαν οι "Τρίχες" του Αλέξανδρου Ρήγα στον ΑΝΤ1 και την παράσταση κλέβει ο πολίστας Αντώνης Βλοντάκης ως ...Τζοβάνι

Ξεκίνησαν οι "Τρίχες" του Αλέξ...

Στη σειρά θα εμφανιστούν και πολλοί γκεστ όπως το μοντέλο και ηθοποιός Βίκυ Κουλιανού

Mία από τις εκπλήξεις της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Τρίχες» του επιτυχημένου διδύμου των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου που ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται, είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστικός ρόλος του γοητευτικού, φωτογενούς πολίστα Αντώνη Βλοντάκη στο ρόλο ενός άνεργου αρχιτέκτονα που βρίσκει δουλειά ως Ιταλός…κομμωτής, στυλίστας Τζοβάνι, αποτελώντας τον «κράχτη» για το κομμωτήριο της Βασιλικής Ανδρίτσου που είναι έτοιμο λόγω κρίσης να κλείσει.

Η σειρά που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 22.15 (απόψε θα μεταδοθεί νέο επεισόδιο) όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, είναι μια καθαρή κωμωδία καταστάσεων, αυτοτελών επεισοδίων. Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Ρήγα-Αποστόλου και η λίστα των βασικών πρωταγωνιστών περιλαμβάνει πολλούς ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς αλλά και αρκετούς γκεστ.

Πρόκειται για ένα κωμικό και σατυρικό σχόλιο, το οποίο μέσα από την εύθυμη πλευρά όπως κωμωδίας, προβάλλει εύστοχα όσα συμβαίνουν στο περίφημο κομμωτήριο "Sex & The Hair". Εκεί όπου άντρες και γυναίκες κάθονται για ένα γρήγορο καλλωπισμό και μπροστά στο πιστολάκι των κομμωτών ανοίγουν την ψυχή όπως.

Βέβαια οι πρώτες εντυπώσεις θα λέγαμε ότι δεν είναι και οι καλύτερες. Η ιδέα του άνεργου επιστήμονα – αρχιτέκτονα που τον βουτάει η γυναικοπαρέα της Βασιλικής Ανδρίτσου (η οποία είναι έγκυος στην πραγματικότητα) και τον «αξιοποιεί» καταλλήλως είναι έξυπνη, ωστόσο κάπου ο ρυθμός έχανε ενώ και το γέλιο δεν έβγαινε αβίαστο παρά τις συνεχείς ατάκες.

Επίσης στη σειρά παίζει και ο Νίκος Μουτσινάς στο ρόλο του άνδρα της Ανδρίτσου αλλά και η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η Μαρία Κατσανδρή, η χυμώδης Παρθένα Χοροζίδου, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Τόνι Άντονι, κ.α. Πάντως μέχρι στιγμής την παράσταση κλέβει ο διεθνής μας αθλητής της υδατοσφαίρισης, ο 39χρονος  Αντώνης Βλοντάκης, που αγωνίζεται από τη θέση του «φουνταριστού», ο οποίος είναι παντρεμένος με το μοντέλο Κορίνα Στεργιάδου και μάλιστα έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

Είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης αλλά και αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος ενώ το ύψος του είναι 1,90. Στο πρώτο επεισόδιο του σήριαλ «Τρίχες» όπου εμφανίζεται ως αφηγητής και ο ίδιος ο Αλέξανδρος Ρήγας, είδαμε τον Αντώνη Βλοντάκη που κάνει εδώ το υποκριτικό του ντεμπούτο, να φωτογραφίζεται και με γυμνό το στέρνο για να γίνει αφίσα και να μαζέψει γυναικόκοσμο στο κομμωτήριο αλλά και να τρώει ένα χαστούκι στο πρόσωπο από την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Σάσα Σταμάτη, η οποία έκανε μία γκεστ εμφάνιση στην σειρά υποδυόμενη τον εαυτό της!

Όσο για το πώς προέκυψε η συνεργασία, ο ίδιος ο Αντώνης Βλοντάκης δήλωσε στο περιοδικό People πως «δέχτηκα ένα τηλεφώνημα, έκανα δοκιμαστικό και τους άρεσα. Η αλήθεια είναι ότι κουβαλάω και μια κουζουλάδα. Ίσως είναι ο αέρας ή το νερό της Κρήτης. Δεν ξέρω. Είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνει συνεχώς να βρίσκει κίνητρα και επειδή μου άρεσε, το αποδέχτηκα».

Στο μεταξύ στη σειρά θα δούμε και την πάντα γοητευτική και πανύψηλη Βίκυ Κουλιανού, η οποία επίσης δέχτηκε με χαρά την πρόταση που της έκανε για συνεργασία ο Αλέξανδρος Ρήγας καθώς είχε δουλέψει και στο παρελθόν μαζί του, ως guest star στο σίριαλ «Κόκκινο δωμάτιο».

«Ήταν από τα πιο ωραία γυρίσματα που έχω κάνει στη ζωή μου! Γέλασα τόσο πολύ και μακάρι ο Αλέξανδρος να με ξαναφωνάξει. Χάρηκα που είδα τη Βασιλική Ανδρίτσου, με την οποία είχαμε παίξει μαζί στο “Κόκκινο Δωμάτιο”» ανέφερε η Βίκυ Κουλιανού στην «Espresso».

Το πρώην τοπ μόντελ και ηθοποιός, στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς υποδύοεται μια πλούσια κυρία από την Εκάλη, που έχει ερωτευτεί σφόδρα τον κομμωτή της, τον Τζιοβάνι - Αντώνη Βλοντάκη. Κάθε μέρα λοιπόν περνά από το κομμωτήριο για μια μάσκα μαλλιών, ένα κούρεμα, ένα χτένισμα, μια βαφή. Φυσικά και ο Τζιοβάνι γοητεύεται από το φλερτ της, αλλά και οι ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου κάνουν χρυσές δουλειές.

*Να θυμίσουμε πως στα τέλη Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε με επιτυχία στην Πάτρα, στο Πάνθεον η θεατρική παράσταση των Ρήγα – Αποστόλου «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη».

Ο Αντώνης Βλοντάκης είχε πάρει μέρος και στο τραγουδιστικό σώου του Mega, “Your Face Sounds Familiar”.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight