Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H ρομαντική κομεντί "Φίλοι ή κάτι παραπάνω" με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ από αυτή την Πέμπτη στην Πάτρα

H ρομαντική κομεντί "Φίλοι ή κάτι π...

Στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Από αυτή την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 θα αρχίσει να προβάλλεται στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων η πρωτότυπη ρομαντική κομεντί «Φίλοι ή κάτι παραπάνω» όπου πρωταγωνιστεί ο 25χρονος Ντάνιελ Ράντκλιφ που αγάπησε το κοινό μέσα από τις ιδιαίτερα δημοφιλείς ταινίες με τον ήρωα της Τζόαν Ρόουλινγκ, τον μαθητευόμενο μάγο Χάρι Πότερ.

Ο Εγγλέζος Ντάνιελ Ράντκλιφ ακολουθεί ήδη μία νέα πορεία στην καριέρα του αφήνοντας πίσω την εποχή του Χάρι Πότερ και ήδη μετά το «Φίλοι ή κάτι παραπάνω» θα τον δούμε σύντομα (από 31 Οκτωβρίου 2014 στις ΗΠΑ) στο φιλμ φαντασίας «Ηorns – Μεταμόρφωση» σε σκηνοθεσία Αλεξάντρ Αζά όπου υποδύεται έναν ήρωα στο κεφάλι του οποίου ξεφυτρώνουν δύο κέρατα!

Ο Ράντκλιφ ενσαρκώνει στο «Φίλοι ή κάτι παραπάνω» που ήδη προβάλλεται στην Αθήνα, τον Γουάλας που έχει μόλις εγκαταλείψει τη σχολή του και έχει πληγωθεί συναισθηματικά από την απόρριψη της πρώην του. Όταν γνωρίζει την Τσάντρι, θα αισθανθεί μία αναζωογονητική έλξη ώσπου διαπιστώνει ότι εκείνη είναι δεσμευμένη και ότι η αβίαστη ερωτική χημεία τους θα πρέπει να περιοριστεί στη φιλία.

Η ταινία θίγει με εύστοχο και χαριτωμένο τρόπο το κλασικό ερώτημα, αν μπορεί ποτέ ένας άντρας και μία γυναίκα να είναι απλώς κολλητοί φίλοι και όχι κάτι περισσότερο.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Έθνος», χωρίς να είναι πραγματικά ρηξικέλευθο στη δομή του ή το τελικό του συμπέρασμα αλλά ανάλαφρο, διασκεδαστικό και ώριμο, το «What If – Φίλοι ή Κάτι παραπάνω» δίνει τη δική του απάντηση στο αιώνιο αυτό ερώτημα, για τη σύγχρονη γενιά των social media και των κλισέ των κινηματογραφικών ρομαντικών κομεντί, με ένα γλυκύτατο και πνευματώδες ρομάντζο που απογειώνουν χαρισματικά ο Ντάνιελ Ράντκλιφ και η 30χρονη Ζόε Καζάν (εγγονή του σπουδαίου Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη Ηλία Καζάν) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η σκηνοθεσία είναι του 41χρονου Λονδρέζου Μάικλ Ντάουζ. Παίζουν ακόμα ο Άνταμ Ντράιβερ και η Μέγκαν Παρκ.

Διάρκεια – 98 λεπτά.

*Αξίζει να προσθέσουμε πως στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ επιφύλαξε μία έκπληξη σε δεκάδες φανατικούς θαυμαστές του που παρακολουθούσαν την προβολή της ταινίας «What If». Η ξαφνική εμφάνιση - έκπληξη του νεαρού συμπαθούς ηθοποιού αμέσως μετά την προβολή άφησε… άφωνο και εκστασιασμένο το κοινό. Μόλις τον είδαν οι θεατές που ήταν κυρίως νέοι σε ηλικία, άρχισαν να ουρλιάζουν από ενθουσιασμό, τον αγκάλιαζαν, φωτογραφήθηκαν μαζί του ενώ πολλοί από αυτούς δάκρυσαν από συγκίνηση.

Την ταινία «Φίλοι ή κάτι παραπάνω» διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία ΝΕΟ Films.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture