Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Κυριάκος κουνάει το δάχτυλο στο ΠΑΣΟΚ...

Ο Κυριάκος κουνάει το δάχτυλο στο ΠΑΣΟΚ...

Να είναι πιο προσεκτικοί όταν μιλούν

Να είναι «πιο προσεκτικά» όταν σχολιάζουν «δημοσιεύματα που δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης», συνέστησε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Κυρ. Μητσοτάκης, δίνοντας συνέχεια στην ενδοκυβερνητική κόντρα σχετικά με τους μισθούς στο δημόσιο.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστήριξε πως «ό,τι συζητάμε με την τρόικα έχει συζητηθεί και με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ», ενώ διαβεβαίωσε πως η όποια παρέμβαση θα είναι μισθολογικά ουδέτερη.

«Ό,τι κόβουμε από κάποιους θα το δίνουμε σε κάποιους άλλους» είπε, προσθέτοντας:

«Μιλάμε για την ανάγκη να υπάρχει μια πραγματική διετή δοκιμαστική περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας ο υπάλληλος θα πληρώνεται λίγο λιγότερο από τον εισαγωγικό μισθό. Μιλάμε επίσης για την ανάγκη να περιοριστεί η προσωπική διαφορά, που απέμεινε από τη μη πλήρη εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου. Για την ανάγκη να πληρώσουμε περισσότερο τους προϊσταμένους».

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε επίσης την Αριστερά ότι έχει «αλλεργία» στην έννοια της αξιολόγησης, ενώ επανέλαβε τις επικρίσεις κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας πως «ο μισός ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται άνετα με την ιδέα να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις