Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασιδιάρης: Παρεξηγήση... Δεν είμαι νεοναζί

Κασιδιάρης: Παρεξηγήση... Δεν είμαι νεοναζί

Και στο μπράτσο του δεν έχει τατουάζ τη σβάστιγγα, αλλά την Αμφίπολη...

Πρόκειται περί παρεξηγήσεως, κυρίες και κύριοι. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι ναζί και η Χρυσή Αυγή «είναι το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα» που «σέβεται τη δημοκρατία» και «δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό».

Τα παραπάνω δηλώνει ο ίδιος ο φερόμενος υπαρχηγός Α’ της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξη του στον φιλοχρυσαυγίτικο ιστότοπο «bankingnews» προσπαθώντας αποκηρύξει ό,τι μετά από τόσα χρόνια δράσης της εγκληματικής οργάνωσης δεν αποκηρύσσεται, εν όψει της επερχόμενης δίκης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει μεταξύ άλλων αντιχιτλερικός και θύμα του συστήματος.


«Συνέντευξη σοκ του Η. Κασιδιάρη - Αποκηρύσσει τον ναζισμό, αποκαλύπτει τον μάρτυρα Γ και ποιοι δολοφόνησαν τη ΧΑ» είναι ο τίτλος του θέματος. Και η πρώτη ερώτηση που του γίνεται είναι:

«Έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές από ελληνικά και διεθνή μέσα η Χρυσή Αυγή ως μια νεοναζιστική οργάνωση που υμνεί τον ναζισμό και τον Χίτλερ. Ειδικά εσάς πολλές φορές σας έχουν αναφέρει ως υμνητή του ναζισμού. Είστε ναζιστής κ. Κασιδιάρη;»
Και η απάντηση Κασιδιάρη: «Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί είναι υβριστικοί.

Η Χρυσή Αυγή είναι το εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα που πιστεύει στην Δημοκρατία. Είμαστε οι επίγονοι αυτών που αντιστάθηκαν στην γερμανική εισβολή. Το καλοκαίρι του 2013 με είχαν κατηγορήσει ότι διαθέτω ένα τατουάζ και κάποιοι άρχισαν τα σενάρια ότι είμαι υμνητής του τρίτου Ράιχ.

Το παράδοξο όμως είναι ότι ακριβώς αυτό το σύμβολο, ακριβώς το ίδιο, υπάρχει στον τάφο της Αμφίπολης, το οποίο είναι βαθιά ελληνικό, υπάρχει σε πολλά σημεία της Ελλάδος όπως στην Αρχαία Ολυμπία.

Επομένως όλοι αυτοί οι συνειρμοί που κάνουν τα κανάλια με στόχο ξεκάθαρα επικοινωνιακό είναι απλά ανόητοι.

Η Χρυσή Αυγή είναι το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα και δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό».

Σε όλη τη συνέντευξη ο Ηλίας Κασιδιάρης αλλά και ο δημοσιογράφος φαίνεται να ξεχνούν τα αμέτρητα φωτογραφικά και γραπτά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης αλλά και σύσσωμη η ηγετική της ομάδα (Μιχαλολιάκος, Παπάς) ήταν και υμνητές του Χίτλερ και νεοναζί. Υποστηρίζει δε ότι όλα αυτά είναι μια σκευωρία των κυβερνώντων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις